Saul "Canelo" Alvarez a unificat centurile WBO, WBA şi WBC la categoria supermijlocie

Saul "Canelo" Alvarez a unificat centurile WBO, WBA şi WBC la categoria supermijlocie

Boxerul mexican Saul „Canelo” Alvarez a unificat centurile WBO, WBA şi WBC la categoria supermijlocie, învingându-l prin abandon înainte de repriza a 9-a pe englezul Billy Joe Saunders, sâmbătă la Arlington (Texas), în faţa a 70.000 de spectatori.

Alvarez era campionul mondial WBA şi WBC la această categorie, iar Saunders deţinea centura WBO. Pentru a fi regele necontestat al acestei categorii, lui „Canelo” îi lipseşte doar centura IBF, deţinută de americanul Caleb Plant.

Campion mondial la patru categorii diferite (super-welter, mijlocie, supermijlocie şi semigrea), Alvarez are, la 30 de ani, un bilanţ de 56 de victorii (dintre care 38 înainte de limită), două meciuri încheiate la egalitate şi o înfrângere, suferită în 2013 în faţa lui Floyd Mayweather. El a devenit boxer profesionist când avea 15 ani.

Meciul dintre Alvarez şi Saunders, desfăşurat într-o atmosferă electrizantă, a fost evenimentul sportiv care a adunat cei mai mulţi spectatori în Statele Unite după începutul pandemiei de coronavirus.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

FCSB II face un pas important pentru accederea în barajul de promovare în Liga II, acolo unde o poate întâlni pe CSA Steaua

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Primim luni o nouă tranșă de vaccinuri Pfizer: Cum vor fi distribuite cele aproape 700.000 de doze noi

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇