Paula Badosa a răbufnit după înfrângerea cu Simona Halep: "Am devenit puțin răsfățați"

Paula Badosa a răbufnit după înfrângerea cu Simona Halep: "Am devenit puțin răsfățați"

Paula Badosa a comentat înfrângerea drastică suferită în față Simonei Halep, în optimile de finală de la Wimbledon.

Tenismena iberică spune că este o zi pe care vrea s-o uite și că parcursul ei la Grand Slam-ul britanic n-ar trebui catalogat în funcție de această înfrângere.

"A fost un meci greu, o zi pe care e mai bine s-o uit. Nu am nimic altceva de spus. Totul a mers greșit. Am încercat, am dat tot ce e mai bun, dar nu am fost norocoasă. Când ajungi în săptămâna a doua la un Grand Slam, vrei să faci totul bine. Nu a fost cazul meu", a spus Badosa la conferința de presă de după meciul cu Halep.

ADVERTISING

Apoi, sportiva în vârstă de 24 de ani le-a reproșat spaniolilor că pun prea multă presiune.

"Am devenit puțin răsfățați în Spania, pentru că am avut atât de mulți tenismeni buni. Lumea are pretenții foarte ridicate. Ajungi în săptămâna a doua și te întreabă de ce nu poți câștiga. Și dacă pierzi în prima săptămână, ești întrebat de ce nu ai ajuns în săptămâna a doua. Nu știu ce să spun… Nu sunt Rafa Nadal și nici nu o să fiu. Sper că într-o zi voi putea face ceva asemănător, dar mi-ar plăcea să fie un pic mai puțin solicitant", a adăugat tenismena aflată pe locul 4 în clasamentul WTA.

ADVERTISING

6-1, 6-2 este scorul cu care Simona Halep a învins-o pe Paula Badosa în optimile de finală de la Wimbledon, la capătul unui joc care a durat doar 59 de minute.

În sferturile de finală, Simona se va duela mâine cu Amanda Anisimova.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!