"Nu e frumos ce face" | Cristian Tudor Popescu, deranjat de Serena Williams și avertismentul lansat în privința Simonei Halep

"Nu e frumos ce face" | Cristian Tudor Popescu, deranjat de Serena Williams și avertismentul lansat în privința Simonei Halep

Cristian Tudor Popescu consideră că Serena Williams ar trebui să-și încheie cariera la simplu.

Gazetarul este convins că Serena nu are cum să mai câștige un Grand Slam și ar vrea ca wild card-urile de care beneficiază să meargă către o jucătoare tânără.

"La dublu ar putea să mai joace, să facă spectacol, ar veni lumea s-o vadă. Dar la simplu, la modul în care se mișcă… loviturile ei parcă au un amortizor. Are 41 de ani, nu se mai poate! Chiar nu știu ce vrea să mai demonstreze în continuare", a spus Cristian Tudor Popescu într-o intervenție la Pro Arena.

ADVERTISING

"N-are cum să mai câștige vreodată un Grand Slam. Nu e corect să-i acorzi Serenei wild-card, în timp ce o tânără jucătoare care ar putea să 'explodeze' e văduvită de așa ceva. Nu-i frumos ce face Serena. Eu am susținut că nimeni n-are voie s-o dea afară din tenis. Poate să joace în continuare, dar nu e bine pentru imaginea ei", a adăugat gazetarul.

Serena Williams a fost învinsă încă din runda inaugurală la Wimbledon 2022 de Harmony Tan.

Simona Halep a început în forță ediția din acest an a Grand Slam-ului britanic, dar Cristian Tudor Popescu avertizează că tenismena noastră nu a avut încă o adversară importantă.

ADVERTISING

"Simona servește mult mai bine și asta o ajută. A ajutat-o și în meciurile anterioare. De la serviciu pleacă încrederea. Totuși, Simona nu a fost testată deocamdată la Wimbledon. Nu e clar dacă e, într-adevar, la un anumit nivel care să-i permită să se ducă spre fazele finale. N-a avut încă o adversară care s-o testeze cu adevărat", a conchis CTP.

Simona Halep o va întâlni astăzi, în jurul orei 17:00 - ora României, pe Magdalena Frech în turul trei de la Wimbledon 2022.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!