Ion Crăciunescu a răbufnit după arbitrajul de la meciul FCSB - CFR Cluj: "E inacceptabil"

Ion Crăciunescu a răbufnit după arbitrajul de la meciul FCSB - CFR Cluj: "E inacceptabil"

Ion Crăciunescu spune că nu știe dacă i-ar da notă de trecere lui Radu Petrescu pentru arbitrajul de la meciul FCSB – CFR Cluj, scor 1-1.

Clujenii ar fi trebuit să primească un penalti, dar fostul mare arbitru român a observat o altă greșeală care îl revoltă.

"A fost foarte greu de arbitrat și a avut câteva ezitări în prima repriză, când trebuia să dea niște cartonașe galbene obligatoriu. Asta a dus la disputa asta mai aprigă și ca numărul de faulturi să fie mai mare pentru un derby. Se mai întâmplă să nu vezi un penalty chiar dacă a fost o lovitură în picior, dar eu, de când știu regulamentul de fotbal, la o aruncare de la margine, dacă un jucător nu a respectat locul, atunci mingea revine echipei adverse. Nu dai să repete aceeași echipă", a spus Ion Crăciunescu la Digi Sport.

ADVERTISING

"E ceva de grădiniță, chiar e inacceptabil așa ceva. Nu știu dacă i-aș da notă de trecere, aș fi mai exigent. Păi regulamentul e clar. Dacă el nu execută de unde trebuie, tu dai mingea aceleiași echipe? Păi ce ești tu? Ești vreo ființă din asta de dai mingile cui vrei tu? Ca importanță, nu e nimic asta, dar așa ceva e inacceptabil. Băi băiatule, dacă nu respectă locul la o aruncare de la margine, o aruncă echipa adversă. Punct. Eu rămân la părerea că trebuia să arbitreze unul dintre cei doi, nu să-l delegi pe Hațegan la Hermannstadt cu nu știu cine", a adăugat fostul mare arbitru român.

ADVERTISING

FCSB și CFR Cluj au remizat, scor 1-1, într-un meci din cadrul etapei a 5-a a play-off-ului Ligii 1.

Cu cinci etape rămase până la sfârșitul acesteui sezon, CFR Cluj are un avans de două puncte în fața "roș-albaștrilor" în fruntea ierarhiei.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇