Finală incendiară la turneul de la Cincinnati

Finală incendiară la turneul de la Cincinnati

Andrei Rublev, locul 7 mondial, şi germanul Alexander Zverev, clasat cu două poziţii mai sus, vor juca finala turneului de tenis ATP Masters 1.000 de la Cincinnati (Ohio), dotat cu premii totale de 4.845.025 de dolari.

În prima semifinală, Rublev l-a învins pe compatriotul său Daniil Medvedev în trei seturi, 2-6, 6-3, 6-3. Rublev a dezminţit astfel pronosticurile, el necâştigând până acum niciun set în precedentele patru meciuri împotriva lui Medvedev, finalist la Openul Australiei la începutul anului, notează AFP.

ADVERTISING

Rublev va disputa duminică a patra sa finală din acest an (un titlu la Rotterdam). Pentru el va fi a doua finală într-un Masters 1.000, categorie situată imediat după cele de Mare Şlem, după cea pierdută în aprilie la Monte Carlo în faţa grecului Stefanos Tsitsipas.

Rublev l-ar fi putut adversar în finală pe Tsitsipas, însă acesta, locul 3 ATP, a fost învins în a doua semifinală de Zverev. Germanul, care a devenit recent campion olimpic la Tokyo, s-a impus în trei seturi, 6-4, 3-6, 7-6 (7-4).

Zverev a fost finalist anul trecut la US Open.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇