FCSB, avertizată în privința jucătorului pe care l-a pus în fruntea listei de transferuri: "Parcă îl ia somnul pe teren câteodată"

FCSB, avertizată în privința jucătorului pe care l-a pus în fruntea listei de transferuri: "Parcă îl ia somnul pe teren câteodată"

FCSB este avertizată în privința jucătorului pe care l-a pus în fruntea listei de transferuri pentru sezonul următor.

Roș-albaștrii vor să se întărească în linia defensivă și îl doresc pe fundașul central Robert Ivanov, legitimat în Polonia la Warta Poznan.

Întrebat despre Ivanov, jurnalistul polonez Pawel Kielbus a afirmat că acesta are tendința să fie inconstant, să își piardă jucătorul din marcaj și să se poziționeze greșit.

"Este un fotbalist bun într-un sistem cu trei fundași și să joace în centrul lor. Se simte bine cu mingea la picior, are un șut puternic și e bun în duelurile aeriene. Este un jucător puternic, dar e în scădere de formă față de sezonul precedent. A fost puțin inconstant. Ar fi o afacere bună pentru FCSB din punct de vedere financiar deoarece nu este un jucător scump, dar uneori comite prea multe greșeli. Din punct de vedere tehnic este peste Dawa, dar nu știu dacă va fi titular. Câteodată parcă îl ia somnul pe teren, își pierde marcajul sau se poziționează greșit. Nu poate fi considerat un jucător rapid, chiar dacă nici foarte lent nu este. Însă viteza nu este punctul său forte", a spus Pawel Kielbus pentru SpotMedia.ro.

ADVERTISING

Pe de altă parte, Kielbus afirmă că Ivanov este un jucător care pasează foarte bine și e util pe faza de construcție.

"Este destul de bun cu mingea la picior, pasează bine. Nu este o coincidență că este pe locul trei în topul jucătorilor care pasează cel mai mult din liga poloneză, cu 705 pase", a completat Kielbus.

Ivanov are 28 de ani și a prins 30 de meciuri în acest sezon pentru Warta, reușind și un gol marcat.

Conform Gazetei Sporturilor, negocierile dintre FCSB și Ivanov sunt avansate, iar echipa e aproape să-l convingă să semneze.

ADVERTISING

Ivanov este născut din mamă finlandeză și tată rus, are 20 de partide la naționala Finlandei și măsoară 1.97 metri.

El joacă în Polonia din 2020 și este unul dintre cei mai apreciați fundași centrali din această țară.

Cota lui de piață este de 750 de mii de euro.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!