Dorit cu insistență de Dinamo, Florin Andone a luat o decizie în ce privește viitorul său

Dorit cu insistență de Dinamo, Florin Andone a luat o decizie în ce privește viitorul său

Florin Andone a fost un atacant important al naționalei României în ultimii 10 ani, fiind în lotul tricolorilor la EURO 2016, chiar nouarul formației noastre atunci.

Dorit acum cu insistență de Dinamo București, trupă care abia s-a salvat de la retrogradare, Andone se află într-un con de umbră al carierei. El și-a încheiat contractul cu cei de la Eldense. Cel mai probabil, după cum scrie presa spaniolă, citată de cotidianul ProSport, Andone se va întoarce la Cordoba, echipă cu care a evoluat chiar în Primera Division.

ADVERTISING

„Vreau să precizez că nu am avut contract cu CD Eldense până în 2025, ci doar pe un an + un an opțional pentru obiective care nu au fost îndeplinite în cele din urmă. Astfel, rămân liber din 30 iunie. A fost decizia mea exclusivă de a nu continua, iar clubul nu a ajuns la un acord cu mine pentru a părăsi echipa, așa cum se spune. Încă o dată, mulțumesc tuturor fanilor, am simțit o legătură specială cu voi încă din prima zi. Vă doresc toate cele bune!”, spunea Florin Andone pe contul său de Instagram.

ADVERTISING

Atacantul cu 25 de prezențe la echipa națională a României a evoluat în 31 de partide pentru formația spaniolă Eldense, sezonul trecut, timp în care a înscris 3 goluri și a oferit o pasă decisivă. Florin Andone s-a aflat la un moment dat în această vară și pe lista celor de la Rapid București.

Până să revină Florin Andone, Cordoba are de jucat finala barajului de promovare în liga a doua din Spania. Formația de pe El Arcangel joacă în dublă manșă pentru un loc în Segunda Division cu Barcelona B. 

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!