Boris Becker, convins că a ajuns la fundul sacului pentru că s-a despărțit de Țiriac

Boris Becker, convins că a ajuns la fundul sacului pentru că s-a despărțit de Țiriac

Fostul mare tenismen german Boris Becker a afirmat că ar fi fost unul dintre cei mai bogați sportivi din lume dacă nu s-ar fi despărțit de Ion Țiriac, cel care i-a fost antrenor și manager.

Becker are mari probleme financiare de ani bune, s-a declarat falimentar și a avut și probleme cu legea.

Într-un interviu acordat pentru ediția tipărită a cotidianului Bild, Becker a afirmat că situația ar fi fost diferită dacă nu s-ar fi despărțit de Ion Țiriac. El a fost nevoit să apeleze la alți oameni, care l-au consiliat prost.

ADVERTISING

"Eu eram jucător de tenis și nu am studiat managementul afacerilor sau dreptul. De asta după ce am terminat cu tenisul am devenit dependent de anumiți sfătuitori și manageri, care evident că nu îmi dădeau mereu cele mai bune sfaturi. Ce alternative aveam? Am făcut o grămadă de greșeli și încă trebuie să plătesc și astăzi", a spus Becker.

De altfel, Becker a mai dezvăluit că îi mai cere sfaturi din când în când lui Țiriac, un om în care poate avea încredere.

Din cauza situației sale financiare, Becker are probleme cu autoritățile din Marea Britanie, iar procesul său va începe pe 21 martie la Londra.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!