Vești bune: Suntem mai aproape de normal, mai darnici, mai atenți la tot ce ne înconjoară

Vești bune: Suntem mai aproape de normal, mai darnici, mai atenți la tot ce ne înconjoară

Cea mai bună veste a zilei este că încep să apară concluziile testelor făcute de diverse țări, care încearcă să redeschidă activitățile culturale și de relaxare. Din Barcelorna aflăm, de exemplu, că nu e așa de rău să participi la concerte, dacă respecți câteva condiții.

Mai departe, MOL România a ajuns la donații de peste 1 milion de euro pentru spitalele aflate în prima linie a luptei anti-Covid.

Nu în ultimul rând, Glovo și-a propus să contrabalanseze noxele pe care le emit mașinile și scuterele sale, participând activ la înverzirea celui mai mare parc natural din inima Bucureștiului.

ADVERTISING

Nicio persoană nu s-a infectat în timpul unui concert-test la Barcelona

Nu a existat niciun semn de contagiere după concertul test desfăşurat pe 27 martie în Barcelona, la care au participat 5.000 de spectatori, au afirmat marţi organizatorii.

Cei prezenți au purtat măşti de tipul FFP2, dar nu au păstrat distanța.

MOL România a donat peste 1 milion de euro pentru spitale

MOL România face noi donații de echipamente medicale pentru spitalele din Târgu Mureș, Miercurea Ciuc, Târgu Secuiesc, Sfântu Gheorghe, Odorheiul Secuiesc, Gheorgheni, Giurgiu, Iași și București.

ADVERTISING

Cea mai recentă tranșă de aparatură are o valoare totală de 550.000 de euro, ceea ce ridică la peste 1 milion de euro suma totală alocată de MOL România pentru dotarea spitalelor în lupta anti-Covid, scrie portalul ȘtiriONG.

Primele 6 paturi de terapie intensivă complet dotate pentru tratarea bolnavilor în stare critică au ajuns deja la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe. Paturile au intrat în dotarea secției ATI Non-Covid, unde capacitatea de cazare a fost redusă în urma reorganizărilor recente, pe fondul numărului mare de pacienți cu forme grave internați pe secția ATI Covid-19.

ADVERTISING

Glovo contribuie la reîmpădurirea Parcului Național Văcărești

Glovo a demarat un parteneriat cu Asociația Parcul Natural Văcărești și își propune plantarea a peste 3500 de arbori în Parcul Natural Văcărești, în două tranșe care se vor desfășura în primăvara și în toamna acestui an, cu ajutorul voluntarilor și al comunității locale, scrie pe site-ul asociației.

Prin această acțiune de plantare de arbori în zone degradate, Glovo își propune să contrabalanseze – deocamdată parțial – emisiile de carbon rezultate de folosirea de către curierii parteneri a vehiculelor precum mașini, motociclete sau scutere, pe suprafața capitalei.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇