Clipul zilei: Șobolanii au ieșit veseli la joacă, în București

Clipul zilei: Șobolanii au ieșit veseli la joacă, în București

10 mai, dimineaţă frumoasă de primăvară, o stradă din Sectorul 3 din Bucureşti.

Şobolanii au ieşit veseli la joacă, chiar în faţa unei farmacii.

Scena se petrece pe trotuarul de pe Bd. Liviu Rebreanu, la intersecţia cu Bd. Nicolae Grigorescu, iar filmarea ne-a fost trimisă de un cititor Spot, care susţine că este chiar de azi dimineaţă.

Tot azi începe campania electorală pentru alegerile locale.

Problema nu sunt șobolanii, ci că petiţia e anonimă!

Cititorul nostru a încercat să facă sesizări la Directia de Sănătate Publică Bucureşti şi la Ministerul Sănătătţii.

ADVERTISING

Şi aşa a aflat că problema nu sunt șobolanii, ci că petiţia e anonimă!

Iată ce răspuns a primit de la Biroul de Relaţii cu Publicul al DSPMB:

"Ca urmare a sesizarii dvs. transmisa prin e-mail Directiei de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti (...) va informam ca in conformitate cu prevederile Legii 544/2001, art. 6, al.(3),lit. c si a O.G. nr. 27/2002, pentru a putea da curs petitiei dvs. va rugam sa reveniti cu completari din care sa reiasa numele, prenumele si domiciliul solicitantului, precum si adresa la care se solicita primirea raspunsului (adresa de corespondenta, daca aceasta nu coincide cu adresa de domiciliu).

ADVERTISING

De asemenea, va informam ca in conformitate cu prevederile art. 7  din Ordonanta 27 din 30 ianuarie 2002, privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor "Petitiile anonime sau cele in care nu sunt trecute datele de identificare ale petitionarului nu se iau in considerare si se claseaza”.

Aceeaşi situaţie şi de la Ministerul Sănătăţii:

"În conformitate cu prevederile articolului 7 din Ordonanta nr. 27 din 30 ianuarie 2002 privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 233 din 23 aprilie 2002 " Petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează, potrivit prezentei ordonanţe." Pe cale de consecinţă, vă rugăm să ne transmiteți datele dvs. de identificare."

ADVERTISING

SpotMedia.ro a trimis propriile sale sesizări la MS şi autorităţile locale. Vom reveni cu detalii.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇