Jason Momoa vine transpirat și la bustul gol, cu scuze că s-a fotografiat în Capela Sixtină (Video)

Jason Momoa vine transpirat și la bustul gol, cu scuze că s-a fotografiat în Capela Sixtină (Video)

Jason Momoa, starul din „Aquaman”, a prezentat scuze după ce s-a fotografiat în Capela Sixtină, deşi acest lucru este interzis.

Însă și clipul video în care vine cu scuzele este controversat: s-a filmat într-o sală de sport, transpirat și la bustul gol, scrie CNN.

Momoa, în vârstă de 42 de ani, se află în prezent la Roma, la filmările pentru „Fast X”, cel de-al 10-lea episod din franciza ”Fast&Furios”.

Actorul a postat vineri pe rețelele sociale fotografii cu el însuși, aflat lângă celebrele picturi ale lui Michelangelo care împodobesc pereții și tavanul capelei.

ADVERTISING

Fotografiile sunt însoțile de mesajul „Te iubesc, Italia, ce început frumos de zi liberă”.

Momoa-instagram

Dar fanii nemulțumiți i-au comentat rapid, afirmând că vizitatorilor le este interzis să facă fotografii sau videoclipuri în capela aflată în Vatican.

Sâmbătă, Momoa a postat un alt videoclip în care a vorbit despre această controversă, după un scurt moment de antrenament.

„Este ultima mea zi în Roma și te iubesc și pe tine și întreaga Italie”, a spus el, după ce a pus ganterele jos. „Dacă ai crezut vreodată că nu-ți respect cultura, nu asta a fost intenția mea”, a completat el.

ADVERTISING

El a menționat că a mai vizitat Vaticanul și Capela Sixtină când avea 19 sau 20 de ani, iar acum oamenii au dorit să se fotografieze cu el. Pentru asta, spune actorul, a făcut o donație frumoasă bisericii.

„Am descoperit că oamenii își doreau foarte mult să facă fotografii cu mine. Am fost foarte respectuos și am cerut permisiunea pentru ceea ce credeam că ar fi în regulă. Nu aș vrea niciodată să fac nimic pentru a nu respecta cultura cuiva.

Așa că, dacă am făcut-o, prezint scuze. Am plătit pentru a avea acel moment privat și am făcut o donație frumoasă bisericii", a adăugat el.

ADVERTISING

Videoclipul cu scuze a atins aproape 3 milioane de vizionări până duminică dimineață.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇