Un aisberg falic a făcut toată planeta să râdă: Și nu era fake

Un aisberg falic a făcut toată planeta să râdă: Și nu era fake

Un fotograf canadian care se plimba pe țărmul oceanului a surprins o apariție neobișnuită: un aisberg de nouă metri înălțime cu forma unui falus.

Fotograful canadian Kenneth Pretty își manevra drona deasupra țărmului din zona de coastă Newfoundland când a văzut un aisberg care semăna cu un dildo. Și pentru ca totul să pară și mai greu de crezut, Pretty este din orașul canadian Dildo, relatează The Guardian.

"Privind dinspre țărm, nu era destul de clar. Dar când am dus drona deasupra lui, a fost ireal cât de mult semăna cu… în fine, știți voi…", a povestit Pretty.

Imaginea cu aisbergul falic s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare și a stârnit o mulțime de comentarii amuzante. "De aici ies aisbergurile micuțe?", a întrebat cineva.

ADVERTISING

Mulți au făcut legătura între localitatea fotografului, forma aisbergului și locul în care a fost observat, Conception Bay:

Forma incredibil de realistă a blocului de gheață i-a făcut pe mulți să creadă că imaginea era fake. "Oamenii nu au crezut că e reală. Au crezut că e modificată. Vă pot spune - este reală", a subliniat fotograful.

A doua zi după ce Pretty a surprins imaginea care a făcut înconjurul planetei, vârful aisbergului s-a rupt și a căzut în apă. Sfârșitul prematur al acestui falus natural de gheață a fost marcat pe Internet cu un filmuleț comemorativ. "Dispărut, dar neuitat. Mereu în inimile noastre", este mesajul postat.

ADVERTISING

Pretty a spus că și numele orașului său a stârnit multe glume. "E distractiv. Toată lumea este îngrijorată în aceste zile de costul vieții. Dar dacă acest aisberg i-a făcut pe oameni să zâmbească, atunci a meritat", a spus el.

Aisbergurile au reprezentat mult timp o atracție pentru turiștii care se îngrămădesc pe coasta de est a Newfoundland-ului în lunile de primăvară, când bucățile de gheață desprinse din platforma Groenlandei plutesc în Atlantic.

Potrivit site-ului Iceberg Finder, administrat de autoritățile locale, 66 de aisberguri au ajuns până acum în zonă.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇