Tragedie pe litoral: Doi morți și trei răniți, după ce un tânăr de 19 ani, pozitiv la 3 droguri, a intrat cu Mercedesul într-un grup de pietoni (Video)

Tragedie pe litoral: Doi morți și trei răniți, după ce un tânăr de 19 ani, pozitiv la 3 droguri, a intrat cu Mercedesul într-un grup de pietoni (Video)

Doi tineri au murit după ce o maşină a intrat într-un grup de pietoni, sâmbătă în zori, în localitatea 2 Mai din judeţul Constanţa.

Accidentul a avut loc la 5 dimineaţa, pe DN39, dintre Mangalia şi Vama Veche, la ieşirea din 2 Mai. În acea zonă drumul nu este luminat şi nu există trotuare.

Şoferul a intrat într-un grup de 8 pietoni, un băiat şi o fată de 18 şi 20 de ani murind pe loc.

O femeie şi doi bărbaţi de 20 de ani, cu multiple traumatisme, au fost transportaţi la spitalul din Mangalia, conform Serviciului de Ambulanţă Constanţa.

ADVERTISING

Alţi trei bărbaţi din acelaşi grup cu vârste de 19-20 ani au refuzat transportul la spital.

Grup de tineri spulberat de o mașină la ieșire din localitatea 2 Mai. Două persoane, decedate

Poliţia a transmis ulterior că şoferul e un bărbat de 19 ani, care conducea un autoturism Mercedes decapotabil de București. Tânărul a fugit de la fața locului, dar a fost prins la Vama Veche.

Pista de biciclete a fostului primar Iustin Urdea a salvat probabil zeci de vieți...DAR numai până unde se termină. 2 morți în aceasta dimineața, șoferul-un tânăr cu decapotabilă, a fugit inițial de la fața locului..

Publicată de Viața Dobrogei pe Vineri, 18 august 2023

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină. La etilotest, rezultatul a fost negativ, anunţă IPJ Constanţa citat de presa locală.

ADVERTISING

Poliţiştii i-au făcut dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇