Decizia luată de Sorana Cîrstea după eliminarea neașteptată de la Roland Garros

Decizia luată de Sorana Cîrstea după eliminarea neașteptată de la Roland Garros

Sorana Cîrstea a fost eliminată surprinzător în primul tur de la Roland Garros 2024.

Sportiva noastră a anunțat că este nevoită să ia o pauză după acest meci din cauza problemelor medicale.

"E destul de complicat pentru că, pentru a-mi reface călcâiul, trebuie să iau pauză o lună și nu pot să fac asta pentru că sunt în mijlocul sezonului. Am această problemă din februarie și deja sunt un pic obosită pentru că nu sunt 100% de câteva luni și nu e ușor să mă antrenez și, neantrenându-mă cum trebuie, nu sunt nici la meciuri la nivelul la care mi-aș dori.

ADVERTISING

Dar astea fac parte din sport, din tenis, și probabil voi lua pauză acum, vedem cât de lungă va fi pauza în următoarea perioadă",, a declarat Sorana Cîrstea, potrivit eurosport.ro.

Apoi, Sorana a explicat de ce a fost eliminată de Anna Blinkova în primul tur de la Roland Garros.

”Nu a fost un meci de care să vreau să-mi amintesc… Am început bine, 3-0. La 3-2 am pus călcâiul, la care am probleme încă din februarie, cumva, nu știu, încercând să plec de la o minge, și am simțit că mi-a băgat cineva un cuțit.

ADVERTISING

Și, de acolo, a fost un pic complicat pentru că inițial m-am speriat. Apoi am chemat fizio, mi-a pus un tape, am zis, ușor-ușor, să trag de mine pentru că e un turneu important, chit că nu sunt 100%…

A fost un meci pe care l-am avut în mână, am avut foarte multe ocazii, inclusiv în setul decisiv, am avut 6-5, 30 egal, acolo ar fi trebuit să fiu un pic mai atentă, iar în tiebreak de la 5-4 am făcut mult prea multe greșeli neforțate, nepermis pentru experiența mea", a completat Sorana.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇