Rapid numește jucătorul cu care îl înlocuiește pe Albion Rrahmani: "Trebuie să ne pregătim"

Rapid numește jucătorul cu care îl înlocuiește pe Albion Rrahmani: "Trebuie să ne pregătim"

Rapid a numit jucătorul cu care îl va înlocui pe Albion Rrahmani, 23 de ani, aflat pe lista de transferuri a mai multor cluburi.

Prin vocea lui Victor Angelescu, unul dintre patroni, Rapid a anunțat că Louis Munteanu este fotbalistul dorit pentru înlocuirea lui Rrahmani, cel cu șanse mari de a pleca din Giulești în această vară.

Angelescu a spus că Albion Rrahmani are șanse de "75-80%" să plece de la Rapid când fereastra de mercato se va deschide.

”În proporție de 75-80%, Rrahmani va pleca. Trebuie să ne pregătim pentru acest scenariu. Ni-l dorim pe Louis Munteanu, vrem să îl aducem. Nu suntem într-o negociere avansată, nici noi, nici cealaltă echipă. Fiorentina mai are o etapă de campionat și finala Conference League, apoi vom discuta.

ADVERTISING

Venirea lui Louis Munteanu depinde de plecarea lui Rrahmani, ținând cont că există un interes major pentru el”, a spus Victor Angelescu, la Digi Sport.

Louis Munteanu a fost și pe lista FCSB, dar prețul cerut de Fiorentina, 1,5 milioane de euro, este considerat prea mare de campioana României.

El a marcat de 12 ori și a pasat decisiv de cinci în 36 de meciuri jucate în toate competițiile sezonului la Farul.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!