FC Barcelona a ales antrenorul pentru sezonul viitor

FC Barcelona a ales antrenorul pentru sezonul viitor

FC Barcelona, care a terminat sezonul fără niciun trofeu, a ales antrenorul pentru sezonul viitor.

Deși toate circumstanțele arătau că Xavi Hernandez va fi antrenorul Barcelonei și în sezonul viitor, având în vedere că își schimbase decizia de a părăsi echipa la finalul actuale stagiuni, lucrurile s-au schimbat.

Cotidianul spaniol AS anunță că Barcelona a ajuns la un acord cu Hansi Flick (59 de ani), fostul antrenor de la Bayern și fostul selecționer al naționalei Germaniei, care ar urma să semneze un contract pe doi ani și să preia echipa catalană în perioada următoare.

ADVERTISING

Liber de contract după ce s-a despărțit de naționala Germaniei, Hansi Flick este preferat lui Xavi de către Joan Laporta, președintele Barcelonei.

Xavi o pregătește pe Barcelona din 2021, dar va pleca la finalul sezonului actual. El a câștigat un titlu de campion și o Supercupă a Spaniei cu formația catalană la care a scris istorie ca jucător. Fostul mijlocaș a strâns 141 de meciuri pe banca Barcelonei, cu o medie de 2.06 puncte câștigate pe meci.

Hansi Flick a câștigat două titluri în Bundesliga, Liga Campionilor, Cupa Germaniei, Supercupa Germaniei, Supercupa Europei și Mondialul Cluburilor cu Bayern.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!