CFR Cluj confirmă prima mutare pentru sezonul viitor: "Am bătut palma. Formidabil!"

CFR Cluj confirmă prima mutare pentru sezonul viitor: "Am bătut palma. Formidabil!"

CFR Cluj a confirmat, luni, prima mutare făcută pentru sezonul viitor.

Prin vocea lui Nelu Varga, patronul echipei, CFR Cluj a confirmat prima mutare pentru sezonul viitor de Superligă, anume prelungirea contractului lui Panagiotis Tachtsidis (33 de ani), mijlocașul grec adus în vara trecută ca transfer-vedetă.

Tachtsidis s-a impus repede la CFR Cluj, iar conducerea pare că a trecut peste problemele pe care le-a creat grecul după ce a luat un cartonaș roșu în meciul cu Corvinul Hunedoara din sferturile Cupei României.

ADVERTISING

Varga s-a declarat încântat de prelungirea contractului lui Tachtsidis cu încă un an.

„Am făcut primul transfer și este unul formidabil. Am bătut palma cu Tachtsidis pentru prelungirea contractului. Un an plus o opțiune pentru încă un an. Este un jucător care și-a arătat calitățile și care va fi definitoriu, va fi unul dintre stâlpii lui Dan Petrescu pentru a câștiga sezonul viitor titlul de campioană.

Deci Tachtsidis va mai sta, sperăm noi, încă doi ani la CFR Cluj. Este un transfer de mare valoare, spun transfer pentru că la un moment dat discuțiile erau altele. Tachtsidis este de departe cel mai bun mijlocaș din România. Ne-am dorit să rămână, Dan Petrescu și-a dorit să rămână și am bătut palma”, a spus Neluțu Varga, conform Fanatik.

ADVERTISING

Panagiotis Tachtsidis a jucat 37 de meciuri (2665 de minute) în toate competițiile sezonului la CFR Cluj, a marcat de șapte ori și a pasat decisiv de patru ori.

El este cotat la 800.000 de euro de către Transfermarkt.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!