FCSB, convinsă că a găsit piesa lipsă din "puzzle-ul" echipei: "Ne lipsea"

FCSB, convinsă că a găsit piesa lipsă din "puzzle-ul" echipei: "Ne lipsea"

FCSB este convinsă că a găst piesa lipsă din „puzzle-ul” echipei în acest final de sezon, în care e aproape de primul titlu de campioană după 9 ani.

Prin vocea lui Mihai Stoica, FCSB a subliniat importanța unuia dntre jucătorii care au intrat recent în primul 11, după o perioadă în care n-a jucat foarte mult.

Este vorba despre David Miculescu, căruia Stoica i-a lăudat prestațiile din ultimele trei meciuri, cu Farul, Universitatea Craiova și CFR Cluj. Oficialul "roș-albaștrilor" este convins că Miculescu este atacantul cu gabarit care lipsea din echipa FCSB.

ADVERTISING

"Cred eu, am spus mereu cu convingere, că ne lipsea ceva. Un vârf cu gabarit. A venit Miculescu. Din minutul 70 al meciului pe care l-a jucat la Ovidiu cu Farul a intrat, a făcut… Meciul ăla l-am terminat foarte bine, cu Craiova a jucat foarte bine, acum a jucat excepțional", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

David Miculescu a marcat de patru ori şi a livrat o pasă de gol în 35 de meciuri (1189 de minute) în toate competiţiile sezonului la FCSB.

El este cotat la 800.000 de euro de către Transfermarkt.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!