Un fenomen TikTok a creat isterie în magazine. Lidl și Heidi fac apel la clienți să nu mai distrugă ouăle și iepurașii de Paște

Un fenomen TikTok a creat isterie în magazine. Lidl și Heidi fac apel la clienți să nu mai distrugă ouăle și iepurașii de Paște

Un fenomen de pe TikTok a creat isterie în România. Mai exact, mai mulți oameni s-au filmat cum sparg ouă și iepurași de ciocolată, în magazine.

Aceștia afirmă că în figurinele de Paşte se află bani, iar mesajele lor postate pe reţeaua socială au determinat alţi clienţi ai magazinelor să strice produsele respective în căutarea bancnote de 50 sau 100 de euro.

Lidl România şi Heidi Chocolate au reacţionat, dând asigurări că în interiorul produselor nu se află bani, ci doar ciocolată.

”Nu mai spargeţi iepuraşii de ciocolată, căci înauntru este chiar ciocolata însăşi”, este mesajul transmis de Lidl.

ADVERTISING

Și Heidi a postat un mesaj pe Facebook, în care îi roagă pe oameni să nu mai distrugă figurinele, stricându-le astfel bucuria celor care vor să le cumpere.

”Dragii noștri,

Reluăm și noi rugămintea colegilor de la Lidl Romania. Am văzut la rândul nostru clipurile de pe Tik Tok, referitoare la existența banilor în figurine de Paște. Însă vă asigurăm că produsele HEIDI tematice conțin doar meșteșugul ciocolatierilor HEIDI, care decorează aceste produse manual, ou cu ou, iepuraș cu iepuraș.

Nu se află nimic înăuntru. Să nu stricăm bucuria oamenilor care le vor lua acasă pentru masa de Paște”, a transmis Heidi Chocolate.

Dragii noștri,Reluăm și noi rugămintea colegilor de la Lidl Romania. Am văzut la rândul nostru clipurile de pe Tik...

Publicată de Heidi Chocolate pe Miercuri, 3 aprilie 2024

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇