FCSB anunță un nou jucător eligibil pentru regula „U21”: ”Va lua locul lui Lixandru”

FCSB anunță un nou jucător eligibil pentru regula „U21”: ”Va lua locul lui Lixandru”

Gruparea lideră a campionatului din România, roș-albaștrii de la FCSB au găsit o soluție pentru îndeplinirea regulii impuse de FRF în ultimii ani în fotbalul nostru, cea cu regula Under 21.

Mai exact, patronul Gigi Becali a găsit o soluție pentru ca FCSB să îndeplinească regula „U21”. Iar jucătorul descoperit este o reală surpriză, asta după ce titularul fundaș dreapta Alexandru Pantea s-a accidentat grav și va lipsi minimum 6 luni de pe teren.

„Îl avem. O să vedeți. Îl avem pe unul Pandele, dar el e închizător. Șut nu o să iasă niciodată. Lixandru poate. (n.r.: Lixandru a făcut penalti în meciul cu U Cluj) Și ce dacă? E prea mare jucător că să îl cert”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea Fanatik Superliga.

ADVERTISING

Gafa lui Lixandru nu a costat-o totuși pe FCSB, căci portarul Târnovanu a respins penaltiul bătut slab de Dan Nistor, iar scorul a fost egal, 0-0.

Pandele are 20 de ani, e produsul academiei FCSB și e unul dintre jucătorii eligibili pentru regul U21, pe lângă Tavi Popescu sau Radaslavescu. Are 1,83 înălțime și poate juca mijlocaș central, dar și jucător de bandă.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!