Mihai Stoica face o declarație plină de fair-play după U Cluj - FCSB: "Clar"

Mihai Stoica face o declarație plină de fair-play după U Cluj - FCSB: "Clar"

FCSB a tras o concluzie sinceră după egalul cu U Cluj, 0-0 pe Cluj Arena, în etapa a 26-a din Superliga României.

Prin vocea lui Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație, FCSB a vorbit despre prestația echipei din meciul cu U Cluj și despre rezultatul înregistrat, iar Stoica a spu că „roș-albaștri” sunt mulțumiți cu punctul obținut având în vedere cum a arătat jocul.

"Nici n-am avut ocazii ca să spunem că meritam mai mult. În afară de asta, Ștefan Târnovanu a apărat o lovitură de la 11 metri. Atunci, clar că ești mulțumit cu punctul pe care îl iei", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISING

Totuși, el a reclamat neacordarea unui cartonaș roșu pentru Federico Anselmo la o fază la care argentinianul l-a lovit în mod voit cu cotul peste față pe Ovidiu Popescu, într-un duel aerian.

"Sunt nemulțumit pentru că eu am sperat ca Ovidiu Hațegan să arbitreze corect, chiar m-am așteptat la asta. Dar, atât timp cât în minutul 20 tu nu vrei să elimini un jucător, deși… Săptămâna trecută am avut vizita reprezentanților CCA, care ne-au arătat exact faza asta și ne-au spus că în momentul în care mâna se duce spre figura jucătorului și se folosește ca o armă este cartonaș roșu", a mai declarat Stoica.

ADVERTISING

U Cluj - FCSB s-a terminat 0-0, la Cluj-Napoca, după ce Ștefan Târnovanu a apărat un penalty executat de Dan Nistor în minutul 17.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!