Concluzia trasă de Gică Hagi după FCSB - Farul: "Incredibil. Nu pot să-mi explic"

Concluzia trasă de Gică Hagi după FCSB - Farul: "Incredibil. Nu pot să-mi explic"

Gică Hagi (59 de ani), managerul tehnic al Farului, a tras concluziile după meciul cu FCSB, terminat la egalitate, 1-1 în Superliga României.

Hagi a reclamat arbitrajul și a spus că, în opinia sa, golul lui Louis Munteanu nu trebuia anulat. Mai mult, pe lângă penalty-ul primit în prelungiri, „Regele” consideră că Farul ar fi trebuit să mai primească un penalty.

"Ce s-a întâmplat a văzut toată lumea. Văd că toată lumea țipă, toată lumea face pe la televizor nu știu ce. Am văzut azi niște lucruri care cred eu că sunt… Nu știu dacă nu cumva n-am văzut bine. Să-i dai galben lui Louis, când eu cred că l-a atins…

ADVERTISING

După să ai gol valabil cu fundașul advers în careu și al meu în afară, cum să tragi liniile așa? Scuzați-mă, cum poate să fie în fața lui? Eu nu pot să-mi explic, e incredibil! După încă un gol, încă nu știu ce.

La faza cu Louis nu s-a dat nicio reluare, nimic. A mers totul înainte. Fiecare vede în felul lui, dar eu cred că trebuie să muncim, totul e greu la fotbal. Sperăm să avem puterea să ne luptăm cu de toate și cu toți ca să rămânem acolo. Dacă putem, dacă nu…

Mai mult nu vreau să comentez. Prima repriză, tac din gură, ok, echipa n-a făcut nimic. Dar din minutul 55 cred că meritam să marcăm cel puțin două goluri. Dar asta e, mergem cu acest punct acasă și cu tot ce s-a întâmplat.

ADVERTISING

Dacă ăla e ofsaid… E inacceptabil! Scuzați-mă. Și nu voia să dea nici penalty, care a fost clar. E același gol ca cel cu Voluntariul, dat în 10 secunde. A trebuit să-i zic că e penalty, s-a văzut clar.

La Grameni ce-a fost? Dați faza asta la televizor! Ăla nu e penalty? Scuzați-mă! Toți ai mei au simulat? Cum să nu fii surprins? Dar asta e, mergem înainte. Asta nu înseamnă că stau și acuz, am zis și eu cum a zis toată lumea la televizor, că văd că s-a început.

Mai ales că au fost trei faze. Clare! Daca nu, aș tăcea din gură, mai ales că FCSB a jucat bine. Din păcate, ce clădim ieri cade azi și după o iei de la capăt", a declarat Gică Hagi, la flash-interviu.

ADVERTISING

FCSB și Farul au remizat, scor 1-1, pe Arena Națională într-un meci din etapa a 24-a din Superliga României, după reușite ale lui Baba Alhassan, respectiv Ionuț Larie.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!