Imaginile zilei: O saună plutitoare salvează oamenii dintr-o Tesla (Video)

Imaginile zilei: O saună plutitoare salvează oamenii dintr-o Tesla (Video)

Doar în Norvegia poţi să vezi aşa ceva.

Un şofer de Tesla a ajuns cu maşina într-un fiord înghețat din Oslo, dar a scăpat cu bine şi el, şi pasagerul graţie unei saune plutitoare.

Mai jos puteţi viziona un clip filmat de martori, în care se vede maşina Tesla, parțial scufundată în apă, iar ocupanții săi se află pe capotă.

„Când mașina a ajuns în apă, două persoane se aflau, se pare, înăuntru. Au fost scoși din apă de o saună plutitoare”, a scris poliția din Oslo pe X, fostul Twitter.

Diverse saune plutitoare sunt disponibile pentru închiriere în fiordul din Oslo, atât staționare, cât și motorizate.

ADVERTISING

În imagini, mașina poate fi văzută scufundându-se, iar sauna plutitoare oprește lângă ea. Oamenii de pe barca cu saună îi ajută pe cei doi "naufragiaţi" să iasă din apele înghețate.

„Unul dintre invitați a venit în fugă și mi-a spus că o mașină a aterizat în apă. Am accelerat la viteză maximă în direcția oamenilor. Cu ajutorul a doi oaspeți, i-am ridicat. Au putut să se încălzească în saună”, a relatat "căpitanul saunei”, Nicholay Nordahl, citat de The Guardian.

Şoferul care a ajuns în fiord a explicat că a crezut că mașina era în modul parcare când a apăsat pedala de accelerație. ​

Floating sauna rescues Tesla drivers from Oslo fjord

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇