Radu Drăgușin dezvăluie cum s-a hotărât să semneze cu Tottenham: "Am simțit o conexiune"

Radu Drăgușin dezvăluie cum s-a hotărât să semneze cu Tottenham: "Am simțit o conexiune"

Într-un interviu acordat celor de la Tottenham, Radu Drăgușin (21 de ani) a vorbit despre momentul în care s-a decis să aleagă transferul în Premier League și a dezvăluit discuțiile pe care le-a avut cu antrenorul Ange Postecoglu.

Drăgușin s-a declarat încântat și fericit că a ajungs la Tottenham și a spus că decizia a luat-o cu inima, iar discuțiile pe care le-a avut cu Postecoglu au contat foarte mult.

Antrenorul lui Tottenham l-a cucerit pe Radu Drăgușin cu cuvintele pe care i le-a spus în timpul discuțiilor despre transfer.

ADVERTISING

"Mă simt încântat, fericit. E un pas mare pentru mine. Dar simt că e pasul corect. Decizia am luat-o cu inima. Am vorbit câteva conversații cu antrenorul, am simțit o conexiune cu el. Mi-a spus că vrea neapărată să mă transfer, îi place stilul meu și crede că mă potrivesc echipei.

Îmi place acest tip de fotbal, cu linia defensivă sus, agresivă cu multe spaţii în spate de apărat. Sunt un băiat care dă totul pentru echipă. Fanilor le transmit că voi da 100% pe teren.

Da, îi cunosc pe (n.r. Cristian) Romero, (n.r. Guglielmo) Vicario. Abia aştept să-i cunosc pe colegi, e bine să pot vorbi în italiană cu câţiva băieţi de aici.

ADVERTISING

Am ajuns la Juventus la 16 ani şi a fost destul de greu, nu voi minţi, dar am înţeles de la o vârstă fragedă că trebuie să fac sacrificii, să munceşti şi să dai totul zilnic.

Am vrut să joc fotbal la cel mai înalt nivel, să joc în Premier League şi visul mi s-a îndeplinit. Abia aştept să fac pasul pe teren", a declarat Radu Drăguşin, după transferul său de la Genoa.

Radu Drăgușin a semnat un contract până în 2030 cu Tottenham, care a plătit 30 de milioane de euro pentru transferul său.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!