Un fost antrenor de la Sheriff îi face o analiză dură atacantului dorit de FCSB: „Marchează puțin, ratează mult”

Un fost antrenor de la Sheriff îi face o analiză dură atacantului dorit de FCSB: „Marchează puțin, ratează mult”

FCSB este aproape să îl aducă în această iarnă pe atacantul nigerian David Ankeye, de la Sheriff Tiraspol, iar suma de transfer se anunță a fi una consistentă, 1,1 milioane de euro, după spusele patronului Gigi Becali.

Tânărul atacant de 21 de ani, atacantul echipei din Tiraspol care e dorit la FCSB, a fost criticat de Gabi Balint, fostul campion al Europei cu Steaua în 1986, fost antrenor la Sheriff în sezonul 2002/2003.

Un cunoscător al fotbalului din Moldova, acolo unde a antrenat pentru un timp și echipa națională, Balint crede că Ankeye nu s-ar putea plia pe stilul de atacant pe care FCSB îl dorește acum: „Am înțeles că e un atacant înalt, care își creează multe ocazii. A fost în Tunisia la o echipă din liga a doua și după a fost împrumutat la Sheriff. El are o clauză de cumpărare de 100.000-200.000 de euro pe care Sheriff sigur o va activa și va cere apoi un milion, un milion și ceva pe el.

ADVERTISING

El are nevoie de pase multe, ratează foarte ușor. El nu e pe stilul FCSB, care se bazează pe centrări. Marchează puțin, ratează foarte mult”, a declarat Gabi Balint, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Pe lângă Ankeye, Becali vrea să aducă la echipă în această iarnă și pe Alhassan de la Sibiu, dar și pe Luis Phelipe de la Poli Iași.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!