Oferta pe care o acceptă Radu Drăgușin: Salariu de peste un milion de euro

Oferta pe care o acceptă Radu Drăgușin: Salariu de peste un milion de euro

Radu Drăgușin (21 de ani), poate unul dintre cei mai în formă fotbaliști din Europa în prezent, acceptă o ofertă importantă.

Florin Manea, agentul fotbalistului, a dezvăluit că Drăgușin se pregătește să semneze prelungirea contractului cu Genoa și să primească o mărire de salariu.

Noua remunerație pe care o va încasa anual Radu Drăgușin de la Genoa va fi de peste un milion de euro.

”În momentul în care au venit cu această ofertă de prelungire a contractului (n.r.- cei de la Genoa), am vorbit despre mărirea substanțială a salariului. E un salariu foarte bun, peste ce s-a scris, peste un milion de euro. Când au venit cu această propunere, am spus că există interes mare din Anglia, vrem ca Genoa să câștige bani de pe urma lui, dar să știm și noi o sumă.

ADVERTISING

Au spus că în jurul a 30 de milioane (n.r.- e suma pentru care l-ar lăsa să plece). Nu ne grăbim să plecăm de la Genoa, dar dacă vine o ofertă de 30 de milioane în iarnă, ar fi nebuni să o refuze, chiar dacă au nevoie de el. Pentru Genoa, cel mai scump transfer din istorie e de 30 de milioane. Radu l-ar egala.

Eu am spus-o de mult, de când l-am văzut prima oară. Eu cred că după acest an de Seria A va fi pregătit să joace la orice echipă din lume. Am o rezervă față de Manchester City și Real Madrid, în rest poate să joace la United, la Tottenham… E pregătit și mental și fizic să facă pasul. Că-l face în iarnă sau vara viitoare, nu e o mare diferență.

ADVERTISING

Un club foarte important din Anglia este aproape să se decidă la 30 de milioane de euro. Nu am nimic concret, toți îl vor, tatonează, îl urmăresc, mă sună să mă întrebe de caracterul lui, dar nu am nimic concret. De asta vreau să semnăm prelungirea cât mai repede (n.r.- ca Genoa să nu-și mărească substanțial pretențiile, în cazul unor prestații bune ale lui Drăgușin la EURO 2024)”, a spus Florin Manea, la Digi Sport.

Presa din Italia a anunțat în urmă cu câteva zile că Radu Drăgușin își va pune semnătura pe un contract până în 2027 cu Genoa.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!