Fotbalist român, pe lista italienilor de la Atalanta: "Are prioritate în perioada de transferuri"

Fotbalist român, pe lista italienilor de la Atalanta: "Are prioritate în perioada de transferuri"

Presa din Italia anunță, joi, că un fotbalist român a intrat pe lista celor de la Atalanta.

Este vorba despre Radu Drăgușin (21 de ani), fundașu central al celor de la Genoa, care atrage interes din partea mai multor echipe importante, din Italia sau alte campionate de top.

Atalanta urmărește atent evoluțiile lui Radu Drăgușin, care se pregătește să semneze prelungirea contractului cu Genoa, dar care poate pleca în următoarea perioadă de transferuri de "Grifoni".

"Ochiul vigilent al Atalantei urmărește atent, din informațiile noastre, evoluțiile lui Radu Drăgușin, tânărul talentat de la Genoa. Este întărirea ideală de care apărarea Atalantei are nevoie și un jucător care deja își face un nume în Serie A. Este unul dintre jucătorii pe care Atalanta îi are pe lista de priorități pentru perioada de mercato din ianuarie", scrie site-ul tuttoatalanta.com.

ADVERTISING

Radu Drăgușin a atras multe priviri prin evoluțiile sale bune pe care le-a avut după promovarea Genoăi în Serie A.

"Interesul cu care Atalanta îl urmărește pe Radu Drăgușin crește, echipa fiind atrasă de calitățile sale fizice și abilitatea sa de a conduce apărarea. Bergamascii caută un fundaș care se poate adapta rapid la jocul agresiv pe care îl practică Gasperini, antrenor care vede omul ideal în Drăgușin", mai scrie sursa citată.

În încheiere, italienii anunță că Atalanta ar putea plăti 10 milioane de euro pentru transferul lui Radu Drăgușin, sumă cu care este greu de crezut că Genoa va fi de acord.

ADVERTISING

AC Milan, AS Roma sau Newcastle îl urmăresc, la rândul lor, pe Radu Drăgușin.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!