FCSB, criticată foarte dur după meciul cu Petrolul: „Jucătorii sunt terminați psihic!”

FCSB, criticată foarte dur după meciul cu Petrolul: „Jucătorii sunt terminați psihic!”

FCSB a terminat la egalitate doar cu Petrolul Ploiești, scor 2-2, deși a condus cu 2-0 și a dominat destul de autoritar o mare parte din acest joc.

Fostul jucător legendar din Ghencea Basarab Panduru, în prezent analist TV, critică foarte dur fotbaliștii lui Gigi Becali, fiind frapat de jocul lor foarte slab din ultima perioadă, perioadă în care FCSB a câștigat un singur meci din 4 încercări.

Basarab Panduru consideră că jucătorii liderului sunt „terminați psihic” de intervențiile repetate ale patronului Gigi Becali: „FCSB este într-o poziție bună, dar lasă impresia că anul ăsta ar fi trebuit să meargă singură către câștigarea campionatului, însă cineva îi pune piedică tot timpul. Alergi de unul singur, îți pui piedică și termini pe locul 2. Ceva de genul ăsta.

ADVERTISING

Jucătorii nu doar că sunt scoși din formă, dar sunt terminați psihic! Parcă s-a rupt undeva ceva. Lucrurile mergeau bine spre foarte bine, apoi s-a întâmplat ceva, cum se întâmplă de 7 ani încoace. Se întâmplă ceva și gata, s-a terminat tot”, a declarat Panduru la televiziunea OrangeSport.

FCSB va merge în următorul joc în deplasare la Oțelul Galați, pe 31 octombrie, în a doua etapă a fazei grupelor din Cupa României.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!