FCSB schimbă portarul titular după remiza cu Petrolul: ”Intră Vlad de acum”

FCSB schimbă portarul titular după remiza cu Petrolul: ”Intră Vlad de acum”

FCSB a remizat dramatic în deplasarea de la Petrolul Ploiești, deși a condus cu 2-0, fiind egalată la doi după un penalti primit în minutul 94, la capătul unei gafe copilărești produse de Ngezana.

După acest egal, patronul Gigi Becali a avut o tiradă foarte lungă la televizor, iar unul dintre oamenii pe care i-a criticat a fost portarul Ștefan Târnovanu (23 de ani), pe care a anunțat că ia în calcul să-l schimbe din postura de titular, acuzându-l pentru primirea primului gol. El se gândește să îi mai acorde o șansă lui Andrei Vlad, care stă pe bancă de ceva timp la roș-albaștrii: „Stai să vedem, că poate intră Vlad de acum. Așa e normal. La primul gol, șutul nici nu e tare, e plasat. Târnovanu se uită la minge. O să văd ce zic și ceilalți. Doar acolo putea să o dea. A luat un gol pe care nu trebuia să îl ia”, a declarat Becali, la Digi Sport.

ADVERTISING

Ultima dată când Vlad a apărat în Liga 1 se întâmpla pe 19 decembrie 2022, de la 1-0 cu FC Botoșani, când Târnovanu era accidentat. El are totuși un meci bifat la FCSB în acest sezon, în Cupă, la victoria cu FC Bihor, scor 2-0.

REZUMAT | Petrolul - FCSB 2-2. FCSB a condus cu 2-0, egalarea a venit din penalty în minutul 97

FCSB are acum 4 puncte avans peste CFR Cluj, însă speră la un nou pas greșit al ardelenilor, în meciul acestora de luni seara cu Farul, campioana României, de la ora 20.30.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!