Barcelona, acuzată oficial de dare de mită în "cazul Negreira" - presă

Barcelona, acuzată oficial de dare de mită în "cazul Negreira" - presă

Barcelona este acuzată oficial de corupție în „cazul Negreira”, scos la iveală acum câteva luni în Spania.

Presa din Spania susține că Joaquin Aguirre, șeful unui tribunal de investiții din Barcelona, a acuzat Barcelona de dare de mită în „cazul Negreira”.

Informația este confirmată de AS, iar Enriquez Negreira și fiul său, dar și Josep Maria Bartomeu și Sandro Rosell, foști președinți ai Barcelonei, sunt acuzați în acest caz.

Poliția s-a deplasat, joi dimineața, la birourile Federației Spaniole de Fotbal (RFEF) și la Comisia Centrală de Arbitri a spaniolilor pentru a căuta documente care să ajute la anchetă.

ADVERTISING

Judecătorul consideră că "prin deducție logică", plățile efectuate de Barcelona au fost efectuate pentru a satisface interesele clubului. Mai mult, se pare că infracțiunea de dare de mită a fost savârșită în momentul în care s-au făcut plăți către Enriquez Negreira, inidferent dacă este demonstrată sau nu corupția sistemului de arbitraj din Spania din cauza unor astfel de plăți.

Joaquin Aguirre îi atribuie lui Negreira "infracțiunea continuă d eluare de mită", mai scrie AS, vizați fiind și foștii președinți ai Barcelonei, Josep Maria Bartomeu și Sandro Rosell.

ADVERTISING

Justiția continuă să facă demersuri privind plățile de 7,5 milioane de euro din partea Barcelonei către fostul vicepreședinte al Comisiei de Arbitri din Spania, Enriquez Negreira.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!