Patronul Rapidului, nemulțumit de comportamentul FCSB: "Sunt total în dezacord cu ceea ce fac ei"

Patronul Rapidului, nemulțumit de comportamentul FCSB: "Sunt total în dezacord cu ceea ce fac ei"

Patronul Rapidului, Dan Șucu, s-a arătat iritat de comportamentul celor de la FCSB.

Șucu spune că nu înțelege de ce FCSB pune întotdeauna presiune pe arbitri și nu este de acord cu acest lucru.

"Eu cred că în fotbalul românesc arbitrii își fac treaba cum pot, sunt și ei oameni. (…) Filosofia mea este că doar cine nu muncește nu greșește. Niciodată nu o să punem presiune pe arbitri, nu stă în caracterul și în filosofia clubului și, chiar dacă vom fi dezavantajați, cred mai degrabă că lucrurile acestea se întâmplă din motive omenești.

ADVERTISING

Sunt total în dezacord cu ceea ce face FCSB. La ei nu mai este o strategie de a pune presiune pe arbitraj în acest început de campionat, a devenit mai mult o șmecherie! Probabil domnul Becali crede că dacă pune această presiune începe fiecare meci cu un anumit avantaj și arbitrii se tem. Dar este problema dânsului. Repet, nu cred că este o strategie. Deja cunoaștem placa, ne-am plictisit cu toții, știm deja declarațiile care se vor da despre arbitri înainte sau după meci”, a declarat Șucu, potrivit Fanatik.

ADVERTISING

De asemenea, acționarul Rapidului a afirmat că giuleștenii nu vor avea niciodată un asemenea comportament.

"Știm toate aceste atacuri și toată această presiune care evident că se pune artificial. Strategia Rapidului este cu totul alta, aceea de a acorda respect celor care sunt până la urmă colegii noștri de competiție. Cred că deja toată lumea s-a plictisit de această șmecherie, că nu mai putem să o numim strategie, pe care o tot fac cei de la FCSB

Nu vom merge în direcția asta, avem un alt model de gândire. Gândim cu totul altfel fotbalul decât cei de la FCSB. Să acuzi arbitrii tot timpul este ceva de care practic ne-am săturat, știm dinainte, nu mai este nici măcar o surpriză””, mai spus Șucu, potrivit sursei citate.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇