Caroline Wozniacki lansează acuzații după ce a fost "legată" de cazul Simonei Halep

Caroline Wozniacki lansează acuzații după ce a fost "legată" de cazul Simonei Halep

Caroline Wozniacki (33 de ani) a reacționat, vineri, după ce a fost „legată” de cazul de dopaj al Simonei Halep cu anumite declarații pe care le-ar fi făcut.

Într-un mesaj postat pe contul de Twitter, Wozniacki a lămurit situația și a spus că declarațiile cu care a fost „legată” de cazul Simonei Halep nu îi aparțin și că acestea au fost preluate de către un jurnalist de pe un cont care postează în numele ei.

Daneza a catalogat drept "foarte frustrant" modul în care s-au răspândit acele declarații vis a vis de Simona Halep.

ADVERTISING

„Mi-a atras atenția faptul că Jon Wertheim (n.r. – autorul articolului din Sports Illustrated) a publicat, apoi a șters citate și opinii ale mele despre Martina Hingis și cazul de dopaj al Simonei Halep. Pentru a fi ABSOLUT CLAR, acele citate NU îmi aparțin, ci au fost luate de pe un cont de pe Instagram care postează în numele meu, fără bifă.

Acest lucru este foarte frustrant deoarece ar fi putut fi evitat cu ușurință fie sunându-mă, fie verificând autenticitatea conturilor de pe Instagram. Înțeleg că se pot întâmpla greșeli, dar vreau doar să fiu absolut clar că aceste comentarii NU au venit de la mine”, a scris jucătoarea de tenis pe contul ei de Twitter.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!