Clarificări din tabăra Simonei Halep după apariția informației că nu va participa la US Open 2020

Clarificări din tabăra Simonei Halep după apariția informației că nu va participa la US Open 2020

Simona Halep vine cu precizări după ce în presă a apărut, marti, informația că a hotarât să nu participe la US Open 2020.

Jurnalistul Ben Rothenberg, de la New York Times, a prezentat clarificările oferite de echipa Simonei Halep pe acest subiect.

"Clarificări din partea echipei Simonei Halep după apariția informației că nu va participa la US Open:

Nu a luat încă o decizie oficială în acest sens din moment ce înscrierile la turneu nici n-au început;

Dar "în cazul în care condițiile de participare rămân cele anunțate, așa cum a spus Simo, e foarte puțin probabil să fie prezentă", a scris Ben Rothenberg pe pagina sa de Twitter.

ADVERTISING

Vezi si: Guvernatorul statului New York a anunțat când și în ce condiții se va desfășura US Open 2020

Simona Halep nu vrea să joace la US Open 2020

Printre jucătorii care nu doresc să participe la US Open în aceste condiții se află și Simona Halep, care a anunțat recent că nu se gândește să joace la turneul de Grand Slam.

„Îmi este foarte teamă să zbor la New York având în vedere situația generală cu coronavirusul. Mă tem nu doar din cauza pandemiei, dar și pentru că este periculos să călătorești, din cauza condițiilor de carantină și a noilor reguli de la turneu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Suntem obișnuiți cu toții cu anumite reguli și nu vrem să schimbăm nimic, este dificil pentru corp. Înțeleg că reînceperea sezonului este benefică pentru toți din punct de vedere economic, dar până la urmă este alegerea fiecăruia dacă să joace sau nu. Suntem egali și trebuie să ne gândim la noi”, a afirmat Simona Halep, citată de New York Times.

Grand Slam-ul american va avea loc între 31 august și 13 septembrie.

Conform regulilor stabilite de organizatori, jucătorii vor fi obligați să ajungă la turneu cu 2 săptămâni înainte și să stea în carantină. Apoi, pe toată durata turneului, ei nu vor avea voie să iasă din hotel. În plus, sportivii nu vor mai putea veni cu staff-uri numeroase, ci doar cu o persoană.

ADVERTISING

Vezi si: Reacția organizatorilor de la US Open după ce au aflat că Simona Halep și alți sportivi vor să boicoteze turneul


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!