Elon Musk are încă un copil: Numele neobișnuit pe care i l-a pus

Elon Musk are încă un copil: Numele neobișnuit pe care i l-a pus

Miliardarul american și partenera lui, cântăreața Grimes, au devenit în secret părinți pentru a treia oară. Ei au un băiețel căruia i-au pus un nume neobișnuit.

Elon Musk (59 de ani) a dezvăluit în noua lui biografie că a devenit tatăl unui băiețel și a confirmat că acesta poartă numele Techno Mechanicus, dar îl apelează folosind varianta scurtă, Tau, relatează Sky News.

Dacă Techno Mechanicus este o alegere foarte greu de explicat, Tau are mai multe semnificații - este a 19-a literă din alfabetul grec, a 19-a stea dintr-o constelație și un tip de particulă subatomică instabilă.

ADVERTISING

Vârsta copilului nu a fost dezvăluită.

Proprietarul rețelei X, fosta Twitter, și fondatorul companiilor SpaceX și Tesla, mai are doi copii cu Grimes, în vârstă de 35 de ani, al cărei nume real este Claire Boucher.

Primul dintre aceștia, un băiat care poartă numele X Æ A-Xii Musk, s-a născut în mai 2020, iar al doilea, o fată, Exa Dark Sideræl Musk, a venit pe lume în decembrie 2021 prin intermediul unei mame-surogat.

Cei doi părinți îi apelează numindu-i X și Y, numele mașinilor electrice Tesla.

Cuplul care are o relație sinuoasă a anunțat de fiecare dată cu întârziere de mai multe luni că au încă un copil.

Musk are 11 copii, dar și-a pierdut primul născut din cauza sindromului morții subite a sugarului (SMSS)m când bebelușul avea doar 10 săptămâni.

ADVERTISING

Biografia lui Musk, intitulată simplu "Elon Musk", a fost scrisă de autorul și jurnalistul american Walter Isaacson, care a avut acces timp de doi ani în viața privată a miliardarului.

Omul de afaceri americani a fost căsătorit de trei ori, de două ori cu actrița britanică Talulah Riley și o dată cu scriitoarea canadiană Justine Wilson.

T.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇