Și hoția devine "verde": Trei bărbați au furat 128 de panouri solare

Și hoția devine "verde": Trei bărbați au furat 128 de panouri solare

Trei bărbați au fost reținuți de polițiștii din Hunedoara într-un caz de furt dintr-un parc fotovoltaic din comuna Ghelari.

Potrivit IPJ Hunedoara, polițiștii au fost sesizați în 1 septembrie de administratorul unei firme, care a reclamat că persoane necunoscute au sustras din incinta unui parc fotovoltaic amplasat pe raza comunei Ghelari mai multe panouri fotovoltaice și invertoare.

În 3 septembrie, polițiștii au organizat o acțiune în urma căreia au reușit prinderea în flagrant a doi bărbați din Hunedoara, în vârstă de 19 și de 41 de ani.

ADVERTISING

Cei doi încercau să vândă online bunurile sustrase, respectiv 128 de panouri fotovoltaice, 11 invertoare și 9 suporți de invertoare – în valoare de peste 344.000 lei.

Acestea au fost recuperate de polițiști.

În urma probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore pe cei doi bărbați, cercetările continuând în vederea documentării întregii activități infracționale.

Ulterior, polițiștii au mai identificat un bărbat de 66 de ani, din județul Sibiu, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat reclamate. Și acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇