Ce spune antrenorul Elias Charalambous despre transferurile pregătite de FCSB

Ce spune antrenorul Elias Charalambous despre transferurile pregătite de FCSB

Antrenorul cipriot al celor de la FCSB, Elias Charalambous a vorbit într-o conferință de presă despre următoarele transferuri pregătite de gruparea roș-albastră.

FCSB ia în calcul să mai transfere și alți fotbaliști până la finalul perioadei de mercato, iar Charalambous a atins și acest subiect la conferința de presă de dinaintea partidei de luni seara cu UTA Arad: „Atâta timp cât perioada de transferuri este deschisă, totul este posibil. Am pierdut câţiva jucători, eu sunt foarte mulţumit cu lotul pe care îl avem. Mai avem două meciuri până la pauza internaţională şi atunci vom vedea dacă mai vine cineva”, a spus Charalambous, la conferința de presă.

ADVERTISING

Anunțul că FCSB încă mai este interesată de jucători a fost făcut sâmbătă de către liderul galeriei Gheorghe Mustață: "Nu s-a terminat campania. Vorbesc serios, vor mai fi doi jucători", a spus Gheorghe Mustață, potrivit Fanatik.

Becali i-a adus în această vară la echipă pe Ngezana, Djokovici, Băluță și Chiricheș. Echipa este pe primul loc în Liga 1, cu 5 victorii din tot atâtea meciuri.

D.A.

ADVERTISING
PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!