Presa americană, mesaj tranșant în cazul Simonei Halep: "Este cu adevărat incredibil ce i se întâmplă"

Presa americană, mesaj tranșant în cazul Simonei Halep: "Este cu adevărat incredibil ce i se întâmplă"

Presa americană publică un mesaj vehement după ce Simona Halep a fost exclusă oficial de la US Open în absența unui verdict din partea Sport Resolutions.

Jurnaliștii americani de la Tennis World USA cer să i se facă dreptate Simonei Halep și scriu că așteptarea prea mare este incredibilă.

"Gata cu așteptarea, Simona Halep merită să-și cunoască soarta", au titrat cei de la Tennis World USA.

Americanii mai scriu că durata mare de timp până la aflarea verdictului nu are nicio logică și arată o lipsă de respect față de Simona.

ADVERTISING

"Dacă la sfârșitul întregii povești tânăra de 31 de ani ar fi declarată nevinovată, Halep și-ar pierde inutil aproximativ un an din carieră. Gata cu așteptarea, timpul a trecut: Simona Halep merită să știe care va fi soarta ei. Este cu adevărat incredibil că niciuna dintre organizațiile relevante nu a luat o decizie finală cu privire la pedeapsa ei.

Dacă Halep a greșit (chiar și cu bună credință) trebuie să plătească, dar măcar trebuie să știe ce, cât și cum. În acest fel îi iau demnitatea unei sportive care a scris pagini importante din tenisul recent și care a fost vedeta de necontestat a ultimilor 10 ani în circuitul WTA. Simona merită mai mult!", a mai scris sursa citată.

ADVERTISING

Luni, Simona Halep a aflat că a fost exclusă oficial de la US Open 2023.

"Conform regulilor turneelor de Grand Slam, Simona Halep a fost retrasă automat de la US Open în momentul în care tragerea la sorți a calificărilor a avut loc din cauza suspendării provizorii", au transmis organizatorii într-un comunicat oficial.

Sportiva noastră încă mai așteaptă un verdict în cazul de dopaj în care este implicată, dar acesta întârzie deși audierile au avut loc la finalul lunii iunie.

Halep a jucat ultimul meci oficial la US Open 2022, în primul tur, când a pierdut împotriva Dariei Snigur.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!