Antrenorul lui Rangers dezvăluie de ce l-a pedepsit pe Ianis Hagi

Antrenorul lui Rangers dezvăluie de ce l-a pedepsit pe Ianis Hagi

Antrenorul formației Rangers, Michael Beale, a dezvăluit motivul pentru care l-a pedepsit pe Ianis Hagi.

Beale l-a scos pe Ianis de pe lista UEFA și a anunțat că jucătorul poate pleca de la Rangers. Spune că Ianis nu va juca împotriva lui PSV Eindhoven deoarece nu îl consideră suficient de pregătit pentru a face față în Liga Campionilor.

"Nu am nicio problemă cu Ianis. Consider că Ianis, așa cum a spus-o și el, e foarte fericit atunci când joacă fotbal. A stat pe bară un an și acum vrea să joace. Vrea să joace în fiecare săptămână. Vom vedea care e situația în cazul lui până la finalul ferestrei de transferuri. A muncit mult de-a lungul verii pentru a intra în formă, dar nu aș spune că e la nivelul optim în acest moment. Am purtat o discuție serioasă cu el. E un jucător cu care am o relație puternică din punct de vedere personal.

ADVERTISING

El își dorește să fie un membru important al echipei și să joace în fiecare săptămână. Dar nimeni nu e sigur de asta aici, la Rangers. Trebuie să vorbim mai mult despre ce are nevoie Ianis pentru a reveni la nivelul pe care îl avea înainte. În culise s-au întâmplat multe lucruri. Ianis și agentul lui au căutat diferite soluții", a spus Michael Beale.

Ianis Hagi (24 de ani) a fost scos de Rangers de pe lista UEFA pentru meciul cu PSV Eindhoven din play-off-ul de calificare în grupele Ligii Campionilor.

ADVERTISING

Vestea proastă pentru Ianis Hagi vine la doar câteva zile după ce și-a manifestat public nemulțumirea pentru situația în care se află la Rangers.

Antrenorul Michael Beale îl folosește puțin pe Ianis Hagi, motiv pentru care românul s-a declarat nemulțumit și nefericit cu situația sa de la echipă.

Ianis a prins doar 35 de minute în acest sezon la Rangers și are șanse bune să plece de la echipă.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!