Cine va prelua banderola de căpitan la FCSB, după venirea lui Vlad Chiricheș

Cine va prelua banderola de căpitan la FCSB, după venirea lui Vlad Chiricheș

Vlad Chiricheș, fostul căpitan al naționalei României la fotbal, a fost prezentat vineri la FCSB, el revenind la trupa roș-albastră după 10 ani de peregrinări prin marile campionate ale Europei.

La 33 de ani, Chiricheș, fost jucător la Napoli, Sassuolo sau Tottenham este considerat drept singurul element lipsă al roș-albaștrilor din ultimele sezoane.

Românul poate debuta sâmbătă în deplasarea la Otelul Galați, de la ora 21,30, iar la conferința de presă de prezentare a fost întrebat de jurnaliști dacă va și prelua banderola de căpitan a echipei, așa cum se și așteaptă de altfel.

ADVERTISING

"Nu știu. Cred că asta cu banderola nu e ceva extraordinar. A fi lider e mai mult decât a purta o banderolă. E o presiune, normal, pentru că văd că toată lumea așteaptă mult de la mine și sper din toată inima să ajut echipa asta să câștige campionatul și să reprezinte ceea ce este ea, de fapt. Sper să devenim campioni. O să muncesc mult, să mă ridic la cel mai înalt nivel". a declarat Vlad Chiricheș, în fața presei prezente la baza din Berceni.

Chiricheș a fost dorit în această vară și de grupări de Serie A, precum Empoli sau Cagliari, dar a decis să se reîntoarcă în țară, pentru a fi alături de familie.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!