FCSB a dat răspunsul după ce Marius Șumudică s-a autopropus la echipă: Anunțul conducerii

FCSB a dat răspunsul după ce Marius Șumudică s-a autopropus la echipă: Anunțul conducerii

FCSB a dat răspunsul după ce Marius Șumudică, antrenor care refuzat de conducerea Rapidului pentru a semna cu Cristiano Bergodi, s-a arătat disponibil să semneze în cazul unei oferte.

Prin vocea lui Mihai Stoica, FCSB a anunțat că nu se pune problema, cel puțin în momentul de față, ca Marius Șumudică să vină antrenor la echipa „roș-albastră”.

Mai mult, oficialul FCSB s-a declarat foarte mulțumit de cum se prezintă echipa cu cuplul Charalambous-Pintilii pe banca tehnică.

„Nu este o variantă. Am fost foarte mulțumiți cu noua formulă de bancă tehnică. Dacă nu era blackout-ul de la Ovidiu (n.r. – 2-3 cu Farul în penultima etapă) am fi avut șanse foarte mari să câștigăm campionatul deși veneam de departe.

ADVERTISING

În acest moment avem antrenor, nu se pune problema. O spun foarte clar. Eu mai vorbesc cu Gigi Becali din când în când. Este imprevizibil, dar tocmai am vorbit cu el înainte de emisiune. M-a sunat și acum, dar nu pot să răspund. Am vorbit fugitiv despre asta, doar ce dăduse Șumudică declarațiile la TV. El se uita, eu nu văzusem.

Nu am vorbit laudativ despre Șumudică, eu vorbesc la concret. Am spus că Șumudică a fost campion cu Astra. Nu cu CFR, Steaua, Dinamo vechi sau Rapid. A fost cu Astra, care nu a mai câștigat titlul cu nimeni. Nici nu mai există! Șumudică a scos West Ham de două ori din Europa, ceea ce nu este puțin lucru. Iar la CFR a fost dată afară deși avea procentaj 100% în campionat.

ADVERTISING

La Gaziantep a pornit foarte bine, nu e puțin lucru să fii singurul antrenor străin într-un campionat ca al Turciei. Iar în Arabia Saudită nu s-a făcut de râs”, a precizat Mihai Stoica, la Orange Sport.

FCSB l-a dorit, prin Gigi Becali, de două ori pe Marius Șumudică antrenor, însă tehnicianul cu trecut rapidist a refuzat de ambele dăți.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!