FCSB vine cu vești noi despre transferul lui Vlad Chiricheș: Anunțul făcut de conducere

FCSB vine cu vești noi despre transferul lui Vlad Chiricheș: Anunțul făcut de conducere

FCSB a oferit, marți, vești noi despre posibilul transfer al lui Vlad Chiricheș (33 de ani) înapoi la echipa „roș-albastră”.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a oferit detalii despre negocierile cu Vlad Chiricheș. Patronul echipei a dezvăluit că a primit o contra-ofertă din partea impresarului fundașului central.

El a precizat că este dispus să-l aștepte "cât vrea" pe vlad Chiricheș pentru un transfer la FCSB, fiind sigur că acesta ar fi un transfer reușit.

"Mai e nevoie de un jucător. Dacă nu, asta e. Nu luăm orice. Cercetăm, vedem, căutăm un fundaş central. E, bine, nu, la revedere. Nu mai luăm orice jucător la duzină acolo să facem claie peste grămadă. Mai ales că ei sunt mulţumiţi şi de Dawa în cantonamentul ăsta.

ADVERTISING

(n.r. Este acel jucător Vlad Chiricheş?) Vedem acum, trebuie să dea un răspuns. Poate să aştepte, nu ştiu. Eu îl aştept cât vrea. E principala opţiune, pentru că e cel mai bun dintre toţi, dar acum e vorba despre bani. Eu i-am făcut o ofertă, ei au făcut o contraofertă prin impresar. Eu i-am făcut ofertă lui. Impresarul a făcut altele… «Da, băi, Gigi, dar ai luat pe el zece milioane». Lasă, mă, îmi spui ce am luat… Şi eu l-am luat de la Lignitul Oltenia şi dacă nu îl luam, poate juca la echipa naţională, pe la Bacău, hai pe la Galaţi, pe la Rapid, pe la Dinamo, tralalala, 10-15 mii pe lună, uite aşa şi la revedere cu Chiricheş. La revedere dacă nu îl luam eu! Cine îl vindea cu zece milioane? Lignitul Oltenia… N-a vrut Nicu Badea să dea pe el 500 de mii", a spus Gigi Becali, conform Digi Sport.

ADVERTISING

Presa din Italia a anunțat că Vlad Chiricheș ia tot mai mult în calcul varianta rezilierii contractului cu Cremonese, care a retrogradat în Serie B, iar varianta revenirii în România nu este deloc exclusă.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!