FCSB a cedat un jucător la Petrolul - oficial

FCSB a cedat un jucător la Petrolul - oficial

Tânărul mijlocaş ofensiv Alexandru Marian Musi va juca la echipa de fotbal Petrolul Ploieşti în sezonul viitor, sub formă de împrumut de la FCSB, a anunţat clubul prahovean, joi, pe pagina sa de Facebook.

În vârstă de 18 ani, Musi şi-a făcut junioratul în Spania, la Valencia CF, şi a debutat în Superligă la începutul stagiunii 2022-2023, bifând trei apariţii pentru FCSB, grupare de care aparţine şi pentru care a jucat şi în grupele Europa Conference League.

La începutul anului, internaţionalul de juniori a fost împrumutat la ACSM Politehnica Iaşi, fiind, în primăvară, unul dintre oamenii de bază ai moldovenilor în cursa pentru promovarea în primul eşalon, cu 5 goluri marcate în cele 13 partide disputate.

ADVERTISING

Musi a fost convocat constant, în ultimii ani, la acţiunile reprezentativelor U18 (6 selecţii, un gol marcat) şi U19 (opt selecţii).

Petrolul i-a mai transferat în această vară pe portarul George Gavrilaş (Metaloglobus), mijlocaşul Zoran Mitrov (FC Braşov), fundaşul brazilian Guilherme Gomes Garutti (CS Mioveni) şi portarul ceh Lukas Zima (Venlo).

Petrolul s-a despărţit de cinci jucători după finalul sezonului trecut: portarul Octavian Vâlceanu, Florin Borţa, Cosmin Tucaliuc şi Ricardo Grigore, cărora le-au expirat împrumuturile de la alte cluburi, în vreme ce fundaşul central Felix Mathaus şi-a încheiat contractul.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!