PSG a luat decizia finală în privința lui Kylian Mbappe

PSG a luat decizia finală în privința lui Kylian Mbappe

PSG a luat decizia finală în privința lui Kylian Mbappe (24 de ani), fotbalist care anunțat că nu vrea să rămână la Paris mai mult de vara lui 2024, când îi expriă actuala înțelegere.

Plecarea lui Kylian Mbappe de la PSG ține din nou capul de afiș în presa internațională, după ce francezul campion mondial în 2018 a decis și a informat clubul că nu are de gând să rămână la Paris și după sezonul viitor, când îi expiră actuala înțelegere.

Deși există o opțiune de prelungire până în 2025, Mbappe nu vrea să o ia în calcul, astel că PSG a trecut la fapte. Jurnalistul italian Fabrizio Romano scrie că, în ciuda faptului că Mbappe a spus că e fericit să rămână la Paris până la finalul contractului, șefii clubului nu vor să-l piardă gratis.

ADVERTISING

Astfel, PSG a luat decizia final în privința lui Kylian Mbappe: vor să-l vândă pe francez în această vară, mai scrie sursa citată. Parisul i-a setat prețul lui Mbappe, 200 de milioane de euro pentru orice club dorește să-l transfere în această vară, cu un an înaintea expirării contractului.

Sursa citată scrie că PSG e extrem de dezamăgită de atitudinea lui Kylian Mbappe, în special Nasser Al-Khelaifi, mai ales după toate eforturile făcute vara trecută pentru rămânerea sa pe Parc des Princes.

Kylian Mbappe a marcat 41 de goluri și a livrat 10 pase de gol în 43 de meciuri jucate în toate competițiile sezonului trecut cu PSG.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!