Pingu’s English vine la București, la Bookfest

Direct din laboratoarele Linguaphone Group şi a Universității Kingston din Londra, Marea Britanie, vine în București, la Bookfest, Pingu’s English, cel mai bun prieten şi cel mai inspirat antrenor al copiilor preșcolari care vor să acceseze de la ei de acasă programe de învățare în limba engleză similare celor existente în cele mai performante școli private din lume.

În perioada 24-28 mai, Editura Sigma vă invită la standul său din cadrul Bookfest, de la Romexpo, pavilionul B2, pentru a vă face cunoştinţă cu Pingu’s Eglish, metoda pe care o folosesc cele mai importante grădiniţe şi şcoli private în limba engleză din 22 de state din toată lumea.

ADVERTISING

Oamenii de ştiinţă au observat că anii dinaintea începerii școlii sunt cei mai importanți în a pune bazele formării unor deprinderi şi abilităţi care să permită atingerea întregului potențial al copilului. Pingu’s English se concentrează pe dezvoltarea bilingvismului copilului precum și pe oferirea unei baze solide de la care să își poată atinge întregul potențial. Centrat în jurul aventurilor antarctice ale personajului de televiziune pentru copii PinguTM, cursurile internaționale de grădiniță și engleză pentru copii Pingu’s English folosesc programe de învățare dovedit benefice și inovatoare, bazate pe joc, pentru a ajuta copiii cu vârsta între 3 și 9 ani să descopere engleza, matematica, alfabetizarea, artele, știința și multe alte abilități importante de viață pentru a-i pregăti pentru educația școlară formală.

ADVERTISING

Nu este obligatoriu să vă dați copilul la o grădiniță privată în limba engleză din Anglia, Portugalia, Israel, Brazilia etc! Este suficient să achiziționați Pingu’s English pentru rezultate la fel de spectaculoase precum cele pe care le au copiii preșcolari din cele mai bune școli din lume. Vă așteptăm la standul G05 al Editurii Sigma din Pavilionul B2 de la Romexpo pentru a beneficia de reduceri de 30-40% la Pingu’s English pe perioada Bookfest. Părinții copiilor de 3-8 ani care nu sunt din Bucureşti, și nu pot ajunge la Bookfest, pot intra pe site-ul Editurii Sigma https://editurasigma.ro/product-category/recomandari/bookfest-2023/ unde vor găsi în perioada târgului toate promoțiile la pachetele Pingu’s English și la celelalte cărți care sunt promovate la târg.

ADVERTISING

Trimițând dovada plății unor produse de pe website-ul Editurii Sigma în perioada 24-28 mai, împreună cu numele și datele de contact (telefon, email, vârsta copilului), la adresa nicoleta.puiu@editurasigma.ro, cu subiectul „Tombola Bookfest”, cumpărătorii se înscriu în tombola pe care Editura Sigma o organizează cu ocazia târgului Bookfest 2023 și care își va anunța câștigătorii marți, 30 mai, pe blogul www.editurasigma.ro și pe canalul www.facebook.com/EdituraSigma.

Vizitatorii standului Editura Sigma se vor bucura de tot felul de alte surprize. În cadrul Bookfest, pe 27 mai, vor avea loc două lansări de carte: 

  • ora 12:00 – lansare „Desenul alfabetului viu”, o carte-eveniment, cu desene de Nicolae Tonitza, o prefață semnată de Tudor Arghezi, dar cu un text fermecător semnat de Vali Slavu, epigramist multiplu premiat și cunoscut autor de cărți pentru copii
  • speaker: domnul George Corbu, Membru al Clubului Epigramiștilor Bucureșteni „Cincinat Pavelescu”, președinte al Uniunii Epigramiștilor din România, membru al Uniunii Scriitorilor din România, membru al Uniunii Scriitorilor din Republica Moldova
  • ora 13:00 – lansare „Și eu pot fi… Prâslea cel Voinic”, de Ioan Baruch, o carte utilă pentru elevi, profesori și părinți! Inspirată din bine-cunoscutul basm al lui Petre Ispirescu, cartea este gândită să fie un instrument neprețuit, complex și atractiv, cu ajutorul căruia profesorii și părinții îi pot implica pe copii în activități multidisciplinare; de asemenea micii cititori sunt invitați la activități multiple în care ajută personajul principal, citesc, scriu, creează, calculează și rezolvă probleme de matematică, discută cu colegii și profesorii, discută cu părinții sau bunicii, desenează și colorează, își creează prima lor carte personalizată.

Editura Sigma vă invită la standul său de la Bookfest, în perioada 24-28 mai, pentru a vă bucura de reduceri de preţ între 30% și 80% la peste o sută de produse!