Denis Alibec, devastat după gestul care o poate costa titlul pe Farul: „I-am făcut una ca asta domnului Hagi...”

Denis Alibec, devastat după gestul care o poate costa titlul pe Farul: „I-am făcut una ca asta domnului Hagi...”

Atacantul Denis Alibec este extrem de nemulțumit de propria sa prestație din meciul Universitatea Craiova – Farul, scor 1-1, meci în care a ratat un penalti și a primit și un cartonaș roșu la finele primei reprize.

Un cartonaș venit după un gest golănesc la adresa lui Vlădoiu, pe care l-a lovit cu cotul în ceafă. Un gest inexplicabil, pentru care la final Alibec și-a cerut scuze colegilor, dar mai ales lui Gică Hagi.

„Îmi cer scuze suporterilor, colegilor, staff-ului. Am vrut să îl împing pe Vlădoiu, să fac fault. Din cauza transpirației, mi-a alunecat cotul în capul lui. L-am lovit, aia a fost. Am vrut să îl împing. După cum se vede pe reluare, e clar cartonaș roșu.

ADVERTISING

Ce să zic? Chiar nu am cuvinte. Mereu când sunt într-un moment bun dau cu piciorul. Asta e... am încredere în colegii mei. Cu siguranță vom fi campioni. Poate am fost un pic mai nervos pentru că am ratat și acel penalti. Chiar nu m-am gândit că l-am lovit așa rău. Nu a fost cu intenție. Domnul Hagi nu mi-a zis nimic momentan, a zis că nu e nimic. Dar sunt foarte trist, supărat că i-am făcut una ca asta”, a vorbit decepționat la final fostul vârf de la FCSB, pentru OrangeSport.

Farul merge la 4 puncte de FCSB și va avea acasă meci cu trupa roș-albastră chiar etapa viitoare.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!