Mihai Pintilii susține că doi jucători de la CFR Cluj s-au bătut: "Erau vineți la ochi"

Mihai Pintilii susține că doi jucători de la CFR Cluj s-au bătut: "Erau vineți la ochi"

Mihai Pintilii, delegatul celor de la FCSB, a vorbit despre relația pe care o are cu Elias Charalambous și afirmă că doi jucători de la CFR Cluj s-au bătut recent la un antrenament.

Pintilii susține că nu este în conflict cu Charalambous, așa cum presa a scris, ci dimpotrivă, apreciază modul în care cipriotul s-a impus.

Mai mult, el susține că Andrei Burcă și Karlo Muhar de la CFR Cluj s-au bătut luna trecută la un antrenament.

"Cred că pe Elias l-a trimis Dumnezeu. E un băiat care zici că e cu noi de șapte ani, opt ani, zece ani. A înțeles totul perfect și s-a băgat așa direct. Altcineva dacă venea nu cred că reușea ce a reușit el. Să se impună atât de ușor și să fie atât de liber… Parcă zici că a trăit în acest club de mulți ani. Suntem un grup foarte bun, e foarte ușor de lucrat cu el. Bătaie? Doamne ferește! Daca era bătaie, trebuia să povestim bătaia de la CFR Cluj când Muhar și Burcă erau vineți la ochi", a spus Mihai Pintilii pentru Orange Sport.

ADVERTISING

Dan Petrescu a confirmat conflictul dintre Muhar si Burcă, dar a mentionat ca a fost doar la nivel verbal, nu si fizic.

"Nu au avut o altercație în vestiar. Pe teren a fost. Dar nu a fost altercație, a fost o ceartă. Nu s-au atins, nici măcar nu s-au apropiat. I-am lăsat să își vorbească, mie îmi plac chestiile astea. Jucătorii aveau păreri diferite, cred că a durat vreo două minute. Și-au zis fiecare ce au avut de zis, după care antrenamentul a continuat", declarase Dan Petrescu.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇