Horoscop zilnic: 16 iunie

Horoscop zilnic: 16 iunie

Berbec

Luna tranzitează semnul tău zodiacal și, pe lângă faptul că îți conferă multă energie, inițiativă și dorință de acțiune, te poate face și grăbit, precipitat, nerăbdător.

Probabil că astăzi vrei să recuperezi tot timpul pierdut în ultimele zile, adică să te ocupi de toate lucrurile pe care le-ai tot amânat sau le-ai făcut doar pe jumătate. În acest context, există multe discuții, întâlniri și deplasări. Însă toată agitația asta este cu folos, pentru că afli unele răspunsuri și începi să conturezi un proiect nou.

Taur

Deși este destul de multă agitație în jurul tău, nu te lași afectat, ci stai și privești de pe margine, ca spectator. De fapt, asta este cea mai potrivită atitudine pentru astăzi: să stai, să observi ce se întâmplă în jur, dar să fii receptiv la informațiile care vin spre tine.

Este de asemenea o zi excelentă pentru documentare, mai ales dacă este vorba despre o afacere nouă în care dorești să te implici, fără a cunoaște toate detaliile despre ea. Cert este că se întrevăd niște câștiguri în următoarele zile.

ADVERTISING

Oameni- oglinzi

Gemeni

Luna în Berbec, în zona relațiilor sociale și originalității, te face foarte deschis la relații noi și la comunicare în general. Chiar este recomandat ca astăzi să te înconjori de cât mai mulți oameni, să cauți compania prietenilor apropiați și a persoanelor cu care îți face plăcere să vorbești.

Acceptă invitațiile în oraș sau la un eveniment și fii atent la tot ce au cei din jur să-ți transmită. Cu alte cuvinte, ascultă mai mult și vorbește mai puțin. Nu-ți va părea rău.

Rac

Ziua de astăzi poate fi foarte importantă pentru stabilirea unor etape de lucru, pentru discutarea termenilor unei colaborări sau punerea la cale a unei afaceri. Ești pus pe fapte mari și probabil că unele idei cu care te vei prezenta la o întâlnire vor părea irealizabile.

Cu toate acestea, ești foarte convingător și ai abilitatea de a caștiga de partea ta oameni influenți, care au un cuvânt greu de spus și-ți pot apăra interesele în sfera profesională. Atenție, însă, discreția este esențială în această perioadă.

ADVERTISING

Leu

S-ar putea să fii în postura de a conduce un proiect sau de a-ți prezenta ideile și a-ți motiva acțiunile, în fața unor persoane care se află deasupra ta, în ierarhia profesională.

Poți avea succes în orice demers de acest gen, numai că ar fi bine să renunți la tonul autoritar și nepăsarea față de părerile altora. Încearcă să fii mai permisiv, cooperant și să accepți și criticile, pentru că ele pot fi legitime și constructive.

Fecioară

Vrei, nu vrei, astăzi va trebui să accepți că nu te poți descurca singur cu un proiect la care lucrezi, deci probabil că vei cere sprijinul cuiva, indiferent că este vorba despre persoana iubită sau despre un asociat.

Sprijinul poate fi unul de natură financiară sau poate consta în obținerea de informații utile. Pe de altă parte, astăzi ar trebui evitate tranzacțiile financiare sau investițiile, mai ales cele care par chilipiruri, pentru că există riscul să te păcălești.

ADVERTISING

Respectul e acceptare

Balanță

O zi în care relațiile cu cei din jur, precum și imaginea pe care o afișezi în lume, sunt esențiale. Pe de o parte, ești pus în postura de a socializa chiar și cu persoane pe care le placi mai puțin, adică esti nevoit să treci peste unele pretenții și așteptări personale, pentru a obține un beneficiu sau pentru a salva aparențele.

Se știe că ești un diplomat înnăscut și că te interesează foarte mult cum te percep ceilalți, totuși, încearcă să fii tu însuți și să te abați cât mai puțin de la propriile principii.

Scorpion

Poți întâmpina dificultăți la locul de muncă și asta din cauza comunicării defectuoase cu colegii de serviciu. Pentru că de regulă nu prea știi să ceri și să primești ajutorul, de data aceasta, când chiar ai nevoie, s-ar putea să ți se întoarcă spatele într-un moment critic.

Așadar, recomandarea mea pentru tine este să cauți să-i cointeresezi în planurile și proiectele tale pe cei cu care lucrezi. Să îi inspiri, oferindu-le exemplul personal. Astfel, îți va fi mult mai ușor să duci la bun sfârșit sarcinile alocate zilei de astăzi.

Săgetător

Ești foarte expansiv și destul de zgomotos în manifestările față de cei din jur. E adevărat că ai simțul umorului și că pofta ta de viață îi poate molipsi pe ceilalți, numai că, uneori, poți să deranjezi, doar pentru că faci o glumă la momentul nepotrivit.

De asemenea, spre seară, din prea mult entuziasm și optimism, poți fii tentat să investești bani în tot felul de capricii, riscând să rămâi fără rezerve. Este însă o zi bună pentru a te pune în valoare și pentru a-ți expune talentele.

Oracolscop 15- 21 iunie 2020

Capricorn

Probabil că nu ești în cea mai bună formă, cel puțin din punct de vedere emoțional. S-ar putea să te simți obosit și devitalizat sau poate că simți nevoia să ai mai mult timp pentru tine și pentru gândurile tale.

Este o zi numai bună pentru activități relaxante, pentru odihnă și reculegere. Spre seară, stăpânește-ți, pe cât posibil, reacțiile impulsive față de cei dragi. De asemenea, evită să te învinovățești pentru tot ce nu merge bine în familie sau în relația sentimentală.

Vărsător

Luna în Berbec, plasată în zona comunicării, vorbește despre un schimb efervescent de idei, despre mișcare și agitație continua, în urma schimbărilor care apar permanent și la care este nevoie să te adaptezi.

Este o zi în care te poți lăuda cu putere de convingere și curaj, însă nu și cu diplomație și inspirație. Așadar, dacă ai de luat o decizie importantă sau trebuie să te ocupi de inițierea unui proiect de anvergură, mai bine mai aștepți puțin.

Pești

Este absolut necesar să faci toate eforturile pentru a-ți conserva resursele materiale. Riscul de a scoate bani din buzunar pentru investiții neinspirate este foarte mare astăzi.

Cel mai probabil, poți pierde bani prin intermediul prietenilor. Fie că te sfătuiesc cu privire la o afacere, fie îți cer bani pe care nu au cum să-i înapoieze, fie îți forțează mâna să le plătești un serviciu. Așadar, sfatul meu este ca astăzi să-ți păstrezi banii în buzunar, orice-ar fi.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇