Gigi Becali susține că se retrage din fotbal: "Am semnat ieșirea. Vând FCSB pentru această sumă"

Gigi Becali susține că se retrage din fotbal: "Am semnat ieșirea. Vând FCSB pentru această sumă"

Gigi Becali susține că se retrage din fotbal după arbitrajul din meciul dintre Rapid și FCSB.

El a organizat o conferință de presă în care a anunțat că se retrage din fotbal. Nu este însă prima dată când Becali face acest anunț, iar în trecut s-a răzgândit adesea.

"Am hotărât după meciul de aseară că eu gata, am terminat, eu ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Vreau să termin. Fac 65 de ani, să nu dorm eu noaptea la 3 din cauza lui Feșnic. Omul ăsta a pus capac și din cauza lui ies din fotbal. Așa ceva nu se poate", a spus Becali.

ADVERTISING

De asemenea, el susține că solicită 25 de milioane de euro pentru a vinde FCSB.

"Am făcut o socoteală, sunt pe minus cu 23 de milioane de euro. Dacă dă cineva 25 de milioane, mâine o dau. Am semnat ieșirea mea din toate funcțiile de la club, tot ce înseamnă reprezentarea FCSB-ului cu Federația nu va mai fi. Nu am ce căuta în această tiranie", a mai spus Becali.

De asemenea, Becali a anunțat că vrea să pună clubul pe numele fetelor sale până va găsi cumpărător, dar acestea au refuzat.

"Fetele au zis că nu vor la fotbal. Fata mi-a zis să-i las bărbatul în pace, că nu-l vrea la fotbal. Să văd poate pun clubul pe numele lui sora mea până îl vând. Eu, gata, la revedere cu fotbalul. O să merg la Registrul Comerțului să văd pe numele cui pun acțiunile", a completat Becali.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!