Dennis Man, ridicat în slăvi de presa din Italia după golul marcat pentru Parma: „Magician”

Dennis Man, ridicat în slăvi de presa din Italia după golul marcat pentru Parma: „Magician”

Mijlocașul român Dennis Man, legitimat în Serie B la gruparea AC Parma, pare să-și fi revenit la forma de odinioară, după golul marcat sâmbătă în partida cu Cagliari, câștigată de formația sa cu scorul de 2-1.

Man a marcat un gol superb, după o cursă persoanala de zile mari în această victorie, cursă care s-a terminat cu un șut imparabil la vinclu. El a fost ales omul meciului de către reputatul cotidian în roz Gazzetta dello Sport. Și mai trebuie adăugat că celalalt român de la Parma, Valentin Mihăilă, a ratat un penalti în prelungiri.

ADVERTISING

Fostul arădean a intrat pe teren în minutul 72 și a marcat golul doar 5 minute mai târziu.

Parma 2-1 Cagliari | Serie B Highlights 2022-23

„Lovitură de magician. A driblat cu măiestrie patru rivali și a șutat puternic și precis la păianjen. Acțiunea lui Man a fost de o categorie superioară, datorită modului în care a fost construită și încheiată. Dacă acest băiat s-ar convinge și el de propria calitate...”, scrie Gazzetta, care nu a uitat să îl și înțepe pe român pentru ultimele sale evoluții mai slabe...

ADVERTISING

„Acest sezon a fost mai dur pentru mine, pentru că nu am avut continuitate. Mă antrenez zilnic, iar când antrenorul îmi cere să joc vreau să-mi ajut echipa”, a fost și reacția lui Man de după joc, pentru Parma Live.

În clasament, Parma e pe 5, loc de baraj pentru promovare, cu 51 de puncte, loc de baraj ocupat de altfel și de Pisa, unde joacă Moruțan și Marin, alți doi români.

D.A.

ADVERTISING
PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!