FCSB a stabilit soarta fotbalistului pe care a plătit 650.000 de euro și e arătată cu degetul: "Pensionar liniștit"

FCSB a stabilit soarta fotbalistului pe care a plătit 650.000 de euro și e arătată cu degetul: "Pensionar liniștit"

FCSB este acuzată că îl lasă pe fotbalistul pe care a plătit 650.000 de euro să se irosească la echipă.

Valeriu Iftime a spus că, în opinia sa, FCSB îl lasă pe Denis Haruț să se irosească pe banca de rezerve sau în afara lotului, după ce a ajuns să nu mai prindă echipa „roș-albaștrilor”.

Între timp, FCSB i-a stabilit soarta lui Haruț, care a ajuns pe lista de plecări, alături de alți cinci jucători.

Iftime e de părere că salariul mare pe care i-l plătește FCSB lui Haruț îl transformă pe acesta într-un "pensionar liniștit".

ADVERTISING

"Nu cred că, vreodată, Haruț trebuie să fie rezervă. Niciodată în viața lui! El trebuie să joace, dacă nu acolo, în altă parte. Bine, și el trebuie să aibă mintea limpede. Nu poate să stea pe dreapta, să-și bată joc pe 12.000 de euro salariu. El trebuie să joace. Altfel, își închide cariera și se face un pensionar liniștit. Pot să-l împrumute, spre binele tuturor, nu poți să-l ții pe un salariu mare pe care l-ai dat la început și nu joacă deloc", a spus Valeriu Iftime, conform Fanatik.

FCSB a plătit celor de la FC Botoșani, în 2021, 650.000 de euro pentru transferul lui Denis Haruț (24 de ani), care în acest sezon a strâns 15 meciuri (878 de minute) în toate competițiile, fără să marcheze sau să ofere pase de gol.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!